Speciály

Super sbírka receptů na hruškové koláče, z kterých si jistě vyberete

Hrušky jsou oproti jablkům nespravedlivými otloukánky. Jsou tu také doma, mají výbornou, až trochu medovou chuť, krásně drží tvar i při pečení, a přesto je při vaření a hlavně pečení využíváme mnohem méně než jablka. Až ale prozkoumáte náš výběr receptů na hruškové koláče, věříme, že se poměr minimálně vyrovná ve prospěch hrušek :)

Hrušky jsou jako prázdné malířské plátno, můžete je volně kombinovat s voňavým kořením, různými druhy ořechů, nebojte se použít různé druhy těst – křehké, kakaové, třené, listové... Fantazii se meze nekladou, výborný je třeba obrácený koláč nebo cheesecake.

Inspirujte se našimi recepty a upečte si nejlepší hruškový koláč: ​​​​​​

Recepty