Sbírka nápaditých receptů od šéfkuchaře Marcela Ihnačáka
Zdroj: Hostina
Sbírka nápaditých receptů od šéfkuchaře Marcela Ihnačáka
Zdroj:
Hostina
Původem slovenský šéfkuchař Marcel Ihnačák si během své profesní kariéry získal povědomí i v České republice a nakonec zde, na jižní Moravě trvale zakotvil. Ač vařil v Londýně ve dvouhvězdové restauraci, v luxusních podnicích v Praze i v Bratislavě, momentálně dělá radost hostům v Mikulově, v restauraci Boutique Hotel Tanzberg.
Marcelovo umění spočívá v netypických kombinacích běžných surovin. Neraději využívá sezónní a lokální zeleninu a ovoce, na jeho talířích nechybí maso od farmářů a sladkovodní ryby z našich řek a sádek. A skvěle je kombinuje třeba i s mléčnými výrobky, zde se trochu ozývá slovenský duch, protože má v oblibě třeba brynzu.
Nenechte se zmást jednoduchostí receptů, jakmile ochutnáte, pochopíte v čem je Marcelova výjimečnost. Kombinace, které by vás samotné asi nenapadly, v hotovém jídle fungují naprosto božsky!
Vyzkoušejte některý hvězdný recept od Marcela Ihnačáka: