Speciály

Sbírka nápaditých receptů od šéfkuchaře Marcela Ihnačáka

Původem slovenský šéfkuchař Marcel Ihnačák si během své profesní kariéry získal povědomí i v České republice a nakonec zde, na jižní Moravě trvale zakotvil. Ač vařil v Londýně ve dvouhvězdové restauraci, v luxusních podnicích v Praze i v Bratislavě, momentálně dělá radost hostům v Mikulově, v restauraci Boutique Hotel Tanzberg.

Marcelovo umění spočívá v netypických kombinacích běžných surovin. Neraději využívá sezónní a lokální zeleninu a ovoce, na jeho talířích nechybí maso od farmářů a sladkovodní ryby z našich řek a sádek. A skvěle je kombinuje třeba i s mléčnými výrobky, zde se trochu ozývá slovenský duch, protože má v oblibě třeba brynzu.

Nenechte se zmást jednoduchostí receptů, jakmile ochutnáte, pochopíte v čem je Marcelova výjimečnost. Kombinace, které by vás samotné asi nenapadly, v hotovém jídle fungují naprosto božsky!

Vyzkoušejte některý hvězdný recept od Marcela Ihnačáka:

Recepty