Drobenka
- máslo 56 g
 - mandlová mouka 36 g
 - kakao 20 g
 - hladká mouka 130 g
 - cukr 56 g
 
Krém
- žloutek 85 g
 - mascarpone 700 g
 - smetana 234 ml
 - cukr 85 g
 
    
    
Jak podpořit Lagarto?
Síť cukráren a kaváren Lagarto se musí s pandemií vyrovnat stejně jako jiné podniky. Pokud byste rádi podpořili lidi, kterým koluje „lagarťácká“ krev v žilách, máte hned několik možností. Provozují rozvozy ve vybraných lokalitách, na webu mají samostatný e-shop a stejně tak se dá objednat tzv. Dobrokredit a jiné dárkové poukazy.
Postup přípravy
- Drobenka: Smíchejte všechny ingredience, rozprostřete na plech a pečte na 180 °C 10 minut.
 - Krém: Ve šlehači vyšlehejte žloutky s cukrem do pěny.
 - Přidejte mascarpone v pokojové teplotě a šlehejte do hladkého krému.
 - Poté postupně přilijte smetanu a vyšlehejte do pevného krému.
 - Do sklenice dejte nejprve vrstvu krému, zasypte drobenkou, poté znovu krém a ozdobte čerstvými malinami.
 
#chutzitnaplno
Denně sdílejí se svými fanoušky a zákazníky vše ohledně kávy a sladkostí ze svých kaváren. Snaží se nabízet ten nejlepší výběr světových surovin a neustále se učí, protože jen tak mohou předvést umění přípravy skvělé kávy, pečení nebeských dortů a ladění receptur lahodné zmrzliny. Přesně takové je Lagarto!