Mascarpone s malinami jako z Lagarta

Moje hodnocení
7x

Sladký dezert, který nezabere příliš mnoho času během přípravy, ale o to víc vás potěší! Připravte si doma sladkost podle receptu, který pochází z repertoáru Lagarto Café a jeho zakladatele Jana Hawelky. Ideální pro celou rodinu!

8 porcí
30 minut

Drobenka

Krém

Jak podpořit Lagarto?

Síť cukráren a kaváren Lagarto se musí s pandemií vyrovnat stejně jako jiné podniky. Pokud byste rádi podpořili lidi, kterým koluje „lagarťácká“ krev v žilách, máte hned několik možností. Provozují rozvozy ve vybraných lokalitách, na webu mají samostatný e-shop a stejně tak se dá objednat tzv. Dobrokredit a jiné dárkové poukazy.

Postup přípravy

  1. Drobenka: Smíchejte všechny ingredience, rozprostřete na plech a pečte na 180 °C 10 minut.
  2. Krém: Ve šlehači vyšlehejte žloutky s cukrem do pěny.
  3. Přidejte mascarpone v pokojové teplotě a šlehejte do hladkého krému.
  4. Poté postupně přilijte smetanu a vyšlehejte do pevného krému.
  5. Do sklenice dejte nejprve vrstvu krému, zasypte drobenkou, poté znovu krém a ozdobte čerstvými malinami.

#chutzitnaplno

Denně sdílejí se svými fanoušky a zákazníky vše ohledně kávy a sladkostí ze svých kaváren. Snaží se nabízet ten nejlepší výběr světových surovin a neustále se učí, protože jen tak mohou předvést umění přípravy skvělé kávy, pečení nebeských dortů a ladění receptur lahodné zmrzliny. Přesně takové je Lagarto!

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Tereza Pánková

redaktorka FTV Prima

Přečtěte si také

Recepty