Drobenka
- máslo 56 g
- mandlová mouka 36 g
- kakao 20 g
- hladká mouka 130 g
- cukr 56 g
Krém
- žloutek 85 g
- mascarpone 700 g
- smetana 234 ml
- cukr 85 g
Jak podpořit Lagarto?
Síť cukráren a kaváren Lagarto se musí s pandemií vyrovnat stejně jako jiné podniky. Pokud byste rádi podpořili lidi, kterým koluje „lagarťácká“ krev v žilách, máte hned několik možností. Provozují rozvozy ve vybraných lokalitách, na webu mají samostatný e-shop a stejně tak se dá objednat tzv. Dobrokredit a jiné dárkové poukazy.
Postup přípravy
- Drobenka: Smíchejte všechny ingredience, rozprostřete na plech a pečte na 180 °C 10 minut.
- Krém: Ve šlehači vyšlehejte žloutky s cukrem do pěny.
- Přidejte mascarpone v pokojové teplotě a šlehejte do hladkého krému.
- Poté postupně přilijte smetanu a vyšlehejte do pevného krému.
- Do sklenice dejte nejprve vrstvu krému, zasypte drobenkou, poté znovu krém a ozdobte čerstvými malinami.
#chutzitnaplno
Denně sdílejí se svými fanoušky a zákazníky vše ohledně kávy a sladkostí ze svých kaváren. Snaží se nabízet ten nejlepší výběr světových surovin a neustále se učí, protože jen tak mohou předvést umění přípravy skvělé kávy, pečení nebeských dortů a ladění receptur lahodné zmrzliny. Přesně takové je Lagarto!