Grilované nektarinky s piniemi a smetanou
Zdroj: Oheň a dým
Grilované nektarinky s piniemi a smetanou
Zdroj:
Oheň a dým
Pečením ovoce zesládne a pečením na ohni získá úžasnou kouřovou vůni, kterou zjemňuje hedvábná zakysaná smetana a křupavé pinie. Máte-li raději svěží chutě, nepřidávejte med, ale pokud si rádi dáte na konci grilovačky sladkou tečku, zakápněte pečené nektarinky medem.
Postup přípravy
-
Nektarinky přepulte a vypeckujte. Položte je na gril a pomalu pečte na nepřímém žáru, aby změkly a opekly se dotmava.
-
Jakmile změknou, odstavte je a na pánvi nebo v kovovém cedníku opražte pinie. Pozor, pinie obsahují pryskyřici a rychle se pálí.
-
Grilované nektarinky podávejte s opečenými piniemi, se zakysanou smetanou a medem.
Grilované nektarinky s piniemi a smetanou
Zdroj: Oheň a dým
Grilované nektarinky s piniemi a smetanou
Zdroj:
Oheň a dým