Prožijte léto plné barev a chutí s novým číslem časopisu Prima FRESH

Ať už se chystáte o prázdninách cestovat, nebo raději trávíte čas na chalupě, bude se vám hodit velká dávka nové inspirace, co podniknout v kuchyni se sezonními produkty. Vydejte se na dobrodružnou kulinární jízdu s novým letním číslem časopisu Prima FRESH, které vychází už 15. června.

Léto se letos přihlásilo o hodně dřív než obvykle, a pro nás v redakci tak vznikla unikátní situace, kdy jsme toto číslo připravovali s puštěnými větráky, v letních šatech a žabkách. Normálně jsme pocitově v jiném ročním období. Jarní číslo připravujeme o Vánocích, podzimní o letních prázdninách a léto máme před Velikonoci, když sotva vylézají první zelené rostlinky. Díky letošní anomálii jsme se na letní atmosféru mohli krásně naladit a na výsledku je to znát! Je to prostě radost z léta na talířích :)

A protože léto je obdobím cestování, dovolených a prozkoumávání nových míst, vydali jsme se na takovou gastronomickou jízdu také. Procestujte s námi krásné řecké ostrovy, které toho mají spoustu co nabídnout. Nejen ty známé pokrmy pro turisty, ale opravdu domáckou kuchyni, která chutná skvěle.

Nakoukli jsme i do kuchyně španělské, která často využívá přípravu na ohni, a proto originálně oživí i naše české grilovačky. A v neposlední řadě jsme se rozhodli, že chceme společně s vámi prožít kouzelné prázdniny v Římě, díky autentickým pokrmům alla Roma.

V novém čísle máme i vzácné hosty. Inspirujte se recepty Jamieho Olivera z jeho nové kuchařky 7krát jinak, ve které zábavným způsobem zpracovává oblíbené suroviny. Marcel Ihnačák nás pozval na báječnou hostinu, jeho recepty z běžných ingrediencí překvapí nevšedními kombinacemi. A šéfkuchař strakonické restaurace Sůl a řepa, Pavel Drdel, nabízí originální bezmasé pokrmy, které chutnají stejně dobře jako vypadají.

Pro milovníky sladkého nabízíme nápady, jak zpracovat sezonní ovoce v dokonalém tandemu s tvarohem. A k létu samozřejmě patří i saláty, my pro vás připravili ty nejoblíbenější saláty s rodokmenem, prověřené časem. A to stále není zdaleka vše, v novém čísle najdete více než 70 zbrusu nových receptů, které vám zpříjemní čas prázdnin.

Přeji vám léto plné slunce, zážitků a skvělého jídla

Vaše Klára Michalová

P.S.: Pokud vás některý recept zaujme a doma si ho uvaříte, nezapomeňte jeho fotku sdílet s námi na Instagramu @primafresh a obrázek označte hashtagem #primafresh. Nebo nám obrázek pošlete na mail: fresh@iprima.cz, kam nám můžete napsat i jakékoli jiné postřehy a nápady.

Objednejte si roční předplatné jen za 299 Kč. Získáte 4 čísla časopisu plná sezonních receptů přímo do schránky a voucher na dobré jídlo dle vlastního výběru v hodnotě 300 Kč k tomu. Další možností je předplatné za 349 Kč, ke kterému dostanete kvalitní značkové mísy v ceně 550 Kč jako dárek.

Více informací o předplatném najdete zde:

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty