Novinky na trhu: sladké adventní kalendáře

Minule jsme vám připravili článek s tipy na adventní kalendáře pro dospělé, dnes tu máme zase ty sladké. Určitě máte z čeho vybírat. :)

Adventní kalendář od Mixitu

Adventní kalendář je sice jedno velké překvapení, proč se ale držet zkrátka a ještě dvě nepřidat? Ten letošní od Mixitu má 26 okýnek, a na Mikuláše a Štědrý den si tak můžete otevřít vždy jedno bonusové navíc. Plný bude nejoblíbenějších stálic i novinek, voní po vánočním koření, čokoládě, jablku i skořici a ukrývají se v něm nejrůznější mixy, ořechy, tyčinky, Mixitella i kaše. Každé vyloupnuté okénko můžete navíc do kalendáře vrátit opačnou stranou a vyrobit si tak roztomilý domeček ve svátečním designu. Do vzniklých bytečků si pak nezapomeňte nalepit i vybavení a obyvatele z přiložených samolepek. Tedy až dojíte a budete mít volné ruce.

A pozor! Letos si můžete zvolit i bezlepkovou verzi kalendáře.

Cena: 1 399 Kč a k sehnání na Mixitu

Vánoční edice Kinder

K čekání na nejkrásnější svátky patří každodenní malé překvapení schované v adventním kalendáři. Pestrou směs dobrůtek najdete v kalendáři Kinder Mix – v tom o hmotnosti 184 g překvapí malé nedočkavce Kinder Chocolate, lahodná figurka či vajíčko Kinder Surprise. V Kinder Mix 203 g čekají na mlsouny křupavé oplatky s náplní Kinder Happy Hippo, kouzelné oplatky Kinder Cards či velké potěšení v malých kouscích Kinder Bueno Mini. Dospělejší členy rodiny zaručeně nadchne nový kalendář Kinder Happy Snack 295 g.

V něm najdou oblíbené Kinder Bueno, oplatku s čokoládovou polevou a lískooříškovou náplní Duplo, Ferrero Tronky, mistrovské dílo z lískových oříšků a kakaové náplně uzavřené v křupavé oplatce, tyčinku s křupavými cereáliemi Kinder Country a také mini oplatky z lískových oříšků Hanuta s vrstvou lahodného oříškového a čokoládového krému.

Adventní kalendář od Ovocňáku

Stejně jako minulý rok i letos se v každém okénku adventního kalendáře od Ovocňáku ukrývá balení šťavnatých ovocných plátků. Kromě 24 políček nabitých vitamíny v 8 příchutích se může každý mlsoun těšit i na vánoční překvapení.

Na Štědrý den ho čeká hračka v podobě 13 ovovíček s návodem na poskládání robota nebo vánoční hvězdy a oči se rozzáří také sběratelům - mezi víčky se totiž skrývá jedno unikátní zlaté, které se ještě nikdy nikde neobjevilo. Nová ekologická verze kalendáře je letos celá z papíru, takže kromě toho, že je zdravý a dobrý, je i přátelštější k přírodě. To díky papíru i tomu, že ovoce pro výrobu plátků k nám necestovalo přes půl planety, ale sklidilo a zpracovalo se všechno tady u nás.

Cena: 399 Kč a k sehnání na Ovocňáku

Zdroj: TZ; zdroj foto: TZ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty