Novinky na trhu: adventní kalendáře pro dospělé

Rádi byste dostali mikulášskou nadílku jako dospělí? Není problém, řada značek myslí během svátků i na jiné než dětské věkové kategorie. Proto pro vás dnes máme tipy na tři „tekuté“ adventní kalendáře, které jistě potěší.

Adventní kalendář plný čajových překvapení

Rozkládací adventní kalendář od Kusmi Tea je pro letošní rok vyveden v červeno-zlaté barvě a představuje luxusní Grand Hotel, který se připravuje na velkolepou vánoční oslavu konce roku. Neváhejte a přidejte se k oslavě – ochutnejte originální čajové směsi Kusmi Tea. Každé z 24 okének ukrývá jednu z ikonických čajových směsí. To ale není všechno! Otevřete je a odhalte balené čajové sáčky, miniatury se sypaným čajem, ale i čajové příslušenství tolik potřebné pro váš čajový rituál. Udělejte si radost a dopřejte si lahodné čajové kreace nebo zpříjemněte advent svým přátelům a blízkým. Uhádnete, jaký čaj se ukrývá v posledním okénku? Potřebujete malou nápovědu? Je to speciální balení exkluzivního vánočního čaje!

Cena: 1 099 Kč a k sehnání v Potten & Pannen.

Adventní kalendář pro milovníky piva

Proč by měl Mikuláš odměňovat jenom hodné děti? Vždyť i hodní dospělí si zaslouží nějakou pozornost, která jim udělá radost. A těm nejhodnějším Mikuláš přinese adventní kalendář Svět od Pivotéky. Až do Vánoc si každý den poctivě otevřou jedno okénko, kde bude schovaná nahořklá dobrota v podobě nějakého zahraničního kvalitního piva včetně speciálů ze všech koutů světa. Součástí je překvapení a něco dobrého na zub, což určitě přijde vhod. Potěšte na Mikuláše partnery, tatínky, kamarády, nebo manželky. Odměňte milovníky nádherně zlatavého nápoje s pořádným řízem.

Cena: 2 511 Kč a k sehnání v Pivotéce.

Šumivý advent

Čtyřiadvacet okének adventního kalendáře nemusí být plněných jen čokoládou. Jak už bylo řečeno, dospělým udělají radost i jiné lahůdky. Bohemia Sekt připravil adventní kalendář plný bublinek, v každém okénku čeká jedno šumivé překvapení. Tento kalendář se vyplatí uchovávat v chladu, všichni se shodneme na tom, že vychlazené bublinky jsou ty nejlepší bublinky. Mějte doma i zásobu ledu, malé lahvičky Bohemia Sektu demi sec a Bohemia Sektu brut totiž doplňuje Bohemia Sekt ICE, který je s ledem a snítkou máty neodolatelný.

Cena: 1 399 Kč a k sehnání v Osobní vinotéce.

Zdroj: TZ; zdroj foto: TZ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty