Prostřeno: Smažené kalamáry

Náhrada za Kláru?

Moje hodnocení
35x

Vydejte se třeba do Středozemí s těmito lahodnými kalamáry.

1 porce
60 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Kalamáry očistěte, vyjměte chapadla a vnitřnosti, odkrojte oči a z chapadel vyloupněte zobáček. Stáhněte kůži a tubusy nakrájejte na silnější kroužky.
  2. V igelitovém pytli smíchejte mouku a škrob, osolte a opepřete a kalamáry v pytli obalte. Smažte ve vysoké vrstvě oleje dozlatova. Posolte a podávejte s citronem a majonézou ochucenou chilli a česnekem.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty