Suroviny
- krůtí prsa
- Šunka
- Ementál
- Mouka
- Strouhanka
- Vejce 1 ks
- rostlinný olej
- Sůl
Na salát
- římský salát
- Olivový olej
- citronová štáva
- Sůl
- Pepř
Všechny recepty z 17. dílu s tématem KRŮTÍ MASO najdete ve speciálu Teď vaří šéf!, kde nechybějí ani další informace z natáčení, bonusová videa a další "laskominy".
Odkaz
Teď vaří šéf!
Vítejte v nové televizní kuchařské škole ZDEŇKA POHLREICHA, šité na míru běžné domácí kuchyně. V každém díle předvede slavný šéfkuchař šest receptů, jímž dominuje jedna...
Postup přípravy
- Maso naklepejte přes potravinovou fólii, osolte a do poloviny poklaďte nejdříve šunkou, pak ementálem a navrch dejte opět plátek šunky. Potom přehněte, naklepejte okraje, aby držely při sobě, a obalte v klasickém trojobalu.
- Na pánvi nechte rozehřát rostlinný olej a propečte z obou stran. Smažte ve větší dávce oleje a poměrně svižně, aby sýr nevytekl.
- Mezitím si připravte jednoduchý salát: natrhejte listy římského salátu, přidejte olivový olej, citronovou šťávu, sůl a pepř.
- Salát a Cordon bleu nandejte na talíř a podávejte.