Suroviny
- losos (steaky ) 2 ks
- limetková šťáva
- olivový olej
- omáčky (Holandská omáčka THOMY) 1 balení
- mořská sůl
- čerstvě namletý pepř
Postup přípravy
- Steaky z lososa umyjte a osušte. Pak je osolte, opepřete a potřete olivovým olejem. Na grilu či na pánvi připravujte 3 minuty z každé strany, poté stáhněte teplotu a nechte ještě 5 minut dopékat.
- Mezitím si připravte THOMY Holandskou omáčku – stačí nalít do menšího hrnce a prohřát na ideální teplotu.
- Lososa dochuťte mořskou solí a zakápněte šťávou z limetky. Servírujte s THOMY Holandskou omáčkou a nechte si chutnat!
Další lákavé recepty najdete na stránkách www.thomy.cz.
Losos s holandskou omáčkou 2 Zdroj: archiv Thomy