Suroviny
- zadní hovězí maso 145 g
- cibule (najemno nakrájená) 35 g
- kyselé okurky (najemno nakrájené) 17 g
- žloutek 1 ks
Marináda
- hořčice 10 g
- kečup 25 g
- mletá sladká paprika 1 g
- sůl 3 g
- drcený kmín 0,5 g
- worcesterová omáčka 1 g
- černý pepř (čerstvě namletý) 1 g
Postup přípravy
- Maso umelte v mlýnku najemno. Dbejte na to, aby byl mlýnek vychlazený, maso do něj dávejte přímo z lednice.
- V misce prošlehejte marinádu. Umleté maso pořádně promíchejte s cibulí, okurkami, žloutkem a marinádou.
- Podávejte s topinkami opečenými nasucho, potřenými pořádnou vrstvou česneku.
Milujeme dobré maso
V restauracích a prodejnách, které spadají pod gastronomickou skupinu Ambiente, pracují s masem rádi. A o své znalosti a recepty se nebojí podělit. Na webu www.milujemedobremaso.cz najdete zajímavé články o mase i návody, jak ho nejlíp připravit, od špičkových kuchařů z Lokálu, Naše maso, Kantýny, Kuchyně a dalších podniků Ambiente.
Vyzkoušejte i další recepty na hovězí tatarák
Vyzkoušejte i oblíbený recept na tatarák Zdeňka Pohlreicha podle návodného videoreceptu
Kompletní recept najdete ZDE