Milujeme dobré maso

Vyhlášený hovězí tatarák z Lokálu

Moje hodnocení
4x

Dokonale vychucený tatarák je perfektní chuťovka, kterou mají Češi rádi. Vyzkoušejte vyhlášený recept na hovězí tatarák, jak jej připravují v síti restaurací Lokál. Zajímavostí je, že nejprve přivraví ochucovací marinádu, kterou poté vmíchají do masa. Chutě se tak krásně rozleží.

1 porce
30 minut
česká

Suroviny

Marináda

K podávání

Postup přípravy

  1. Maso umelte v mlýnku najemno. Dbejte na to, aby byl mlýnek vychlazený, maso do něj dávejte přímo z lednice.
  2. V misce prošlehejte marinádu. Umleté maso pořádně promíchejte s cibulí, okurkami, žloutkem a marinádou.
  3. Podávejte s topinkami opečenými nasucho, potřenými pořádnou vrstvou česneku.

Milujeme dobré maso

V restauracích a prodejnách, které spadají pod gastronomickou skupinu Ambiente, pracují s masem rádi. A o své znalosti a recepty se nebojí podělit. Na webu www.milujemedobremaso.cz najdete zajímavé články o mase i návody, jak ho nejlíp připravit, od špičkových kuchařů z Lokálu, Naše maso, Kantýny, Kuchyně a dalších podniků Ambiente.

Vyzkoušejte i další recepty na hovězí tatarák

Vyzkoušejte i oblíbený recept na tatarák Zdeňka Pohlreicha podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Milujeme dobré maso


Přečtěte si také

Recepty