Suroviny
- zadní hovězí maso 145 g
 - cibule (najemno nakrájená) 35 g
 - kyselé okurky (najemno nakrájené) 17 g
 - žloutek 1 ks
 
Marináda
- hořčice 10 g
 - kečup 25 g
 - mletá sladká paprika 1 g
 - sůl 3 g
 - drcený kmín 0,5 g
 - worcesterová omáčka 1 g
 - černý pepř (čerstvě namletý) 1 g
 
Postup přípravy
- Maso umelte v mlýnku najemno. Dbejte na to, aby byl mlýnek vychlazený, maso do něj dávejte přímo z lednice.
 - V misce prošlehejte marinádu. Umleté maso pořádně promíchejte s cibulí, okurkami, žloutkem a marinádou.
 - Podávejte s topinkami opečenými nasucho, potřenými pořádnou vrstvou česneku.
 
Milujeme dobré maso
V restauracích a prodejnách, které spadají pod gastronomickou skupinu Ambiente, pracují s masem rádi. A o své znalosti a recepty se nebojí podělit. Na webu www.milujemedobremaso.cz najdete zajímavé články o mase i návody, jak ho nejlíp připravit, od špičkových kuchařů z Lokálu, Naše maso, Kantýny, Kuchyně a dalších podniků Ambiente.
Vyzkoušejte i další recepty na hovězí tatarák
Vyzkoušejte i oblíbený recept na tatarák Zdeňka Pohlreicha podle návodného videoreceptu
Kompletní recept najdete ZDE