Suroviny
- hovězí svíčková 200 g
- chilli pasta (gochujang) 3 lžičky
- sójová omáčka 1 a 1/2 lžičky
- sezamový olej 4 lžičky
- med 2 a 1/2 lžičky
- česnek 2 stroužky
- zázvor 2 cm
- hruška (nashi) 1 ks
- křepelčí vejce (žloutky) 2 ks
- sezamová semínka
- salátová okurka
Postup přípravy
- Hovězí svíčkovou dejte na 1 hodinu do mrazáku. Poté ji ostrým nožem nakrájejte na co nejtenčí plátky a ty potom na co nejtenčí nudličky.
- Česnek a oloupaný zázvor utřete na pastu. V misce smíchejte gochujang, sójovou omáčku, med, sezamový olej a utřený česnek se zázvorem. Přidejte nudličky hovězího a dobře promíchejte.
- Nashi oloupejte, zbavte jádřince a nakrájejte na nudličky. Na nudličky nakrájejte i salátovou okurku a zelenou část jarní cibulky.
- Hovězí nudličky rozdělte na 2 servírovací talíře, do středu dejte křepelčí žloutek, posypejte černým sezamem a podávejte s nudličkami hrušky nashi, jarní cibulkou a salátovou okurkou.