Suroviny:
- plnotučné mléko 250 ml
- cukr krupice 100 g
- vanilkový pudink (v prášku) 38 g
- tvaroh (plnotučný) 250 g
- sušenky (světlé bebe) 1 balení
- sušenky (tmavé bebe) 1 balení
Postup přípravy:
Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvařte hustý krém. Po uvaření ho nechte za stálého míchání jen mírně vychladnout, aby se na jeho povrchu nevytvořil škraloup. Pak opatrně zamíchejte tvaroh a velmi krátce prošlehejte.
Krémem potírejte střídavě mléčnou a kakaovou sušenku a lepte je na alobalu k sobě. Slepený řez na všech stranách potřete krémem, zabalte do alobalu a minimálně 15 hodin nechte zatuhnout v lednici. Po ztuhnutí vybalte z alobalu a krájejte šikmé řezy ostrým nožem, který namáčejte do horké vody.
Další nepečená chuťovka, která rozhodně stojí za to! Stačí si pustit náš videorecept
Kompletní recept najdete ZDE: Nepečený jablečný dort s pudinkem a piškoty