návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Připravte šťavnaté trhané maso podle našich receptů

Trhané vepřové maso
Autor: kuchařka Zdravá jídla z pomalého hrnce Trhané vepřové maso
Trhané maso se před pár lety stalo hvězdou street foodu - nejčastěji ho najdeme místo burgeru v housce, ale je skvělé i samostatně jen se salátem nebo jinou přílohou.
04. 02. 2019

Nejčastěji se pro přípravu používá vepřové maso, které má vyšší obsah tuku a díky tomu si zachová šťavnatost. Ale můžete připravit i trahné maso kuřecí nebo krůtí. Důležité je velmi pomalé pečení, po kterém se maso samo rozpadá a opravdu snadno ho natrháte na vlákna pouhou vidličkou.

Ideální jídlo na jakoukoli párty - připravte originální burgery, hot dogy, tacos nebo burrito s výborným trhným masem:

Související témata: nejlepší recepty , trhané maso
Reklama