Suroviny
- olomoucké tvarůžky (tyčinky) 200 g
- vepřové mleté maso (libové) 200 g
- mleté hovězí maso 200 g
- vejce 1 ks
- strouhanka
- tuk
- mletá sladká paprika
- mletá pálivá paprika
- rozmarýn
- sůl
Postup přípravy:
- Mleté maso smíchejte s vejcem, solí a kořením, podle potřeby přidejte strouhanku a důkladně propracujte.
- Tyčinky tvarůžků zabalte do odpovídajícího množství masové směsi. Šišky dejte na gril a grilujte dozlatova.
Zdroj: Olomoucké tvarůžky; zdroj foto: Olomoucké tvarůžky
Nebo vyzkoušejte karbanátky s kapustou podle našeho videoreceptu:
Kompletní recept najdete ZDE: Kapustové karbanátky s mletým masem
Nebo tu máme další recepty s tvarůžky: