Masová pomazánka s paprikou a kyselými okurkami – pikantní chuťovka na chleba

Moje hodnocení
4x

Receptů na chuťovky k pivu není nikdy dost! Rychlou a chutnou masovou pomazánku s paprikou a kyselými okurkami zvládnete připravit z pár surovin a během několika minut. Je skvělá na pečivo, uděláte z ní super jednohubky nebo ji použijete jako pohoštění, když přijde nečekaná návštěva.

4 porce
20 minut

Suroviny

K podávání:

  • chléb
  • klíčky (nebo výhonky; na ozdobu)

Postup přípravy:

  1. Maso nasekejte nožem na velmi malé kousky nebo umelte nahrubo.
  2. Cibuli, česnek, papriku, chilli papričku a okurky nakrájejte najemno a přidejte k masu.
  3. Ochuťte solí, pepřem, hořčicí a důkladně promíchejte.
  4. Pomazánku podávejte spolu s čerstvým chlebem a dozdobte výhonky.

Ideální tip na další chuťovku k pivu? Pusťte si náš videorecept na škvarkovku!

Kompletní recept najdete ZDE: Škvarková pomazánka

Nebo si projděte jiné zajímavé recepty z webu:

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

redakce Prima FRESH


Přečtěte si také

Recepty