Sýrový mix
- sýr grana padano 100 g
- plísňový sýr 100 g
Lososový tatarák
- sůl 1 špetka
Sýrový mix
- niva ( - volitelné ) 100 g
Lososový tatarák
- kapary 10 kus
- worcestrová omáčka 1 lžička
- olivový olej 1 lžička
- citronová šťáva 1 dávka
- bageta 1 kus
Postup přípravy
1. Lososový tatarák: Filet z lososa naškrábeme nožem, kůži vyhodíme, maso osolíme, opepříme bílým pepřem, přidáme najemno nakrájenou cibulku a kapary, přilejeme worcester, olivový olej a šťávu z poloviny citronu. Vše důkladně promícháme a podáváme s opečenou bagetou.
2. Rajčata s rukolou: Nakrájená rajčata rozprostřeme na talíř, osolíme, opepříme, polijeme olivovým olejem, na rajčata nadrolíme fetu, přidáme rukolu a opět pokapeme olivovým olejem. Podáváme s bagetou
3. Sýrový mix: na plátky nakrájíme různé druhy sýrů a vyskládáme je na talíř, podáváme s bagetou.