Suroviny
- bílá čokoláda 2 tabulky
 - mléčná čokoláda 2 tabulky
 - tmavá čokoláda 2 tabulky
 - želé bonbony (s jogurtem a ovocnou příchutí; např. Sonnentor) 1 hrst
 - želé bonbony (s ovocnou příchutí; např. Sonnentor) 1 hrst
 - sušené jedlé květy (např. Sonnentor) 1 lžíce
 - mořská sůl 1 lžička
 - mandlové plátky (nebo "třísky") 1 hrst
 
Postup přípravy:
- Na plech vyložený pečicím papírem rozložte vedle sebe tabulky čokolády a vložte je přibližně na 10 minut do trouby vyhřáté na 50 °C.
 - Na závěr čokoládu jemně zamíchejte metličkou a posypejte podle chuti bonbony, sušenými květy, mandlemi a solí.
 - Nechte přes noc vychladnout a ztuhnout.
 
Další tip na jedlý dárek? Zkuste tento videorecept
Kompletní recept najdete ZDE: Vaječný likér s vanilkou
Nebo zkuste další čokoládové recepty: