Suroviny
- bílá čokoláda 2 tabulky
- mléčná čokoláda 2 tabulky
- tmavá čokoláda 2 tabulky
- želé bonbony (s jogurtem a ovocnou příchutí; např. Sonnentor) 1 hrst
- želé bonbony (s ovocnou příchutí; např. Sonnentor) 1 hrst
- sušené jedlé květy (např. Sonnentor) 1 lžíce
- mořská sůl 1 lžička
- mandlové plátky (nebo "třísky") 1 hrst
Postup přípravy:
- Na plech vyložený pečicím papírem rozložte vedle sebe tabulky čokolády a vložte je přibližně na 10 minut do trouby vyhřáté na 50 °C.
- Na závěr čokoládu jemně zamíchejte metličkou a posypejte podle chuti bonbony, sušenými květy, mandlemi a solí.
- Nechte přes noc vychladnout a ztuhnout.
Další tip na jedlý dárek? Zkuste tento videorecept
Kompletní recept najdete ZDE: Vaječný likér s vanilkou
Nebo zkuste další čokoládové recepty: