Na skok v kuchyni

Jednoduchý mražený dezert: Čokoládové kostky s malinami a pistáciemi

Moje hodnocení
2x

Když má člověk doma tvořítka na led, může s nimi opravdu kouzlit! Jde v nich uchovávat bylinky, připravit si kostky mražené kávy nebo právě mražený dezert z čokolády, malin a pistácií.

15 porcí
10 minut

Suroviny

Postup přípravy:

  1. Do tvořítka na led dejte rozpuštěnou čokoládu, oříškový krém, nasekané pistácie a rozmačkané maliny.
  2. Vše zalijte rozpuštěnou čokoládou a posypte znovu pistáciemi. Nakonec dejte tvořítka do mrazničky, nejlépe přes noc.

Další recepty na mražené dobroty:

A právě mraženou broskvovo-karamelovou pěnu můžete připravit i podle videoreceptu:

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Na skok v kuchyni

Na skok v kuchyni Na skok v kuchyni

Romana Böhmová vystudovala ekonomiku, ale již od svých 18 let se naplno věnuje práci v rodinném obchodě s nábytkem, kde se stará o internetový obchod. Před několika lety se ale stala také foodblogerkou a z jejího koníčku se postupem času stala i práce. Na svém blogu Na skok v kuchyni vydává i online magazín, ve kterém najdete nejen recepty, ale i tipy na místa, která procestovat, beauty tipy nebo rozhovory se zajímavými osobnostmi. Svůj volný čas věnuje nejraději své rodině a cestování.


Přečtěte si také

Recepty