Bylinková nádivka
- rohlík 5 ks
Dip k bramborám
- citronová šťáva 1 kapka
Head
- sůl - -
Dip k bramborám
- pepř - -
Bylinková nádivka
- petržel - -
Dip k bramborám
- petržel - -
Bylinková nádivka
- máslo - -
Postup přípravy
Kuřátko omyjeme, očistíme, pořádně nasolíme vně i vevnitř a posypeme červenou paprikou, kterou dobře promažeme celé kuře.
Z nakrájených rohlíků, bylinek, vejce, cibulky orestované na másle, soli a pepře umícháme houskovo-bylinkovou nádivku, kterou naplníme kuřata. Kuřata upečeme asi za hodinu v troubě vyhřáté na 170 stupňů:
Všechny ingredience na dip smícháme dohromady a podáváme vychlazené k příloze, což jsou vařené brambory.