Předkrm
- sušená rajčata sklenička
- slivovice náprstek
Postup přípravy
Hostovi ukrojíme na talířek tenký plátek chleba, posypeme jemně solí a přidáme kousek sušeného rajčete v oleji
Podáváme s náprstkem slivovice
edkrm Broskev s nivou a ořechy Ingredience: 10 půlek kompotovaných broskví listy hlávkového salátu 40 g vlašských ořechů na zdobení náplň: 160–200 g pomazánkového másla 160–200 g nivy 2 ks sterilované okurky postup: Přichystáme si náplň
Smícháme pomazánkové máslo s nivou a přimícháme na kousky nakrájenou sterilovanou okurku
Kompot přecedíme, talíř nazdobíme salátem a broskve plníme připravenou směsí
Hotový výrobek ozdobíme vlašskými ořechy
PředkrmWelcome BrotIngredience:
|