Postup přípravy
Cibuli nakrájíme a smícháme v misce s tuňákem rozmačkaným vidličkou
Přidáme kečup, majonézu a koření
Touto pastou naplníme seříznutá rajčata a rozpůlená avokáda (pecku vyjmout!)
Servírujeme ve dvojicích na talířku
Ozdobíme třeba kouskem červené papriky
Vychlazené můžeme skladovat v lednici i pár hodin
Předkrm
Tuňák v červeném a zeleném
Ingredience:
- 1 konzerva tuňáka v olivovém oleji (min. 185 g)
- ½ cibule (lze použít svazek jarní cibulky, do tuňáka bílé spodky, zelené vršky do šťouchaných brambor)
- 1 lžíce majonézy
- 1 lžíce kečupu
- sůl, pepř
- 2,5 ks avokáda (k naplnění – 5 půlek)
- 5 rajčat (k naplnění)