Postup přípravy
Vše smícháme do hladkého těsta. Na plech dáme alobal, který potřeme tukem a vysypeme moukou. Dáme těsto na plech a uhladíme. Pečeme na 150 °C asi 10 minut. Necháme vychladnout.
Na náplň vše smícháme a necháme vychladnout. Poté ušleháme krém a náplň do něj přidáme. Vše smícháme a rozetřeme na vychladlou placku. Na kratší stranu položíme 2 banány, zamotáme do rolády a dáme vychladnout. Pak potřeme čokoládovou polevou. Krájíme na plátky a podáváme se šlehačkou.
Dezert:
Sloní slza a káva
Ingredience:
Korpus:
- 6 vajec a sníh z bílků
- 6 lžic moučkového cukru
- 40 g kakaa
- 2 lžíce hrubé mouky
- na špičku nože prášku do pečiva
Náplň:
- 250 g nastrouhaných vlašských ořechů
- 5 lžic vlažného mléka
Krém:
- 250 g másla
- 2 vanilkové cukry
- 4 lžíce moučkového cukru