Na brambory
- smetana 1 kus
Na marinádu
- koření hrubě mletý steakový pepř 1 špetka
Na brambory
- sýr 100 g
Postup přípravy
1
Dáme si předvařit co největší brambory, které po dvaceti minutách rozkrojíme na půl
Lehce vydlábneme prostředky
Smícháme lučinu, nivu a zakysanou smetanu, pomazánku posypeme pažitkou a vložíme do důlků
Můžeme zabalit do alobalu a nechat dojít na kraji roštu
Takto podáváme
2
Na masové šneky si naklepeme kuřecí prsa a vepřovou panenku
Maso proložíme anglickou slaninou a srolujeme do rolády, z níž nakrájíme plátky (šneky), které napříč napíchneme na předem namočené špejle
Špízy naložíme do marinády (z výše uvedených surovin) nejlépe na den či dva dopředu
Jíme s plněnými brambory a míchaným zeleninovým salátem z čínského zelí