Rajčatový tatarák
- kapary 2 ML
Avokádová pomazánka
- majonéza 1 PL
- chilli pasta
- sůl
Postup přípravy
- Rajčatový tatarák: Velká rajčata si přepůlíme, zbavíme jader a nakrájíme na drobné kostičky. Přidáme k tomu do misky dvě lžíce nákladných sušených rajčat, kapary nakrájené nadrobno a šalotku na drobné kousky. Dochutíme dýňovým olejem, solí a pepřem. Ozdobíme parmskou šunkou a posypeme strouhaným parmazánem.
- Avokádová pomazánka: Avokádo v misce rozmačkáme. Mango si nakrájíme na drobné kousky a přidáme ho k avokádu. Granátové jablíčko si oloupeme a přidáme do misky, dochutíme majonézou, osolíme a opepříme. Výborně se k tomu hodí uzený losos a kopr. Podáváme na opečené bagetce.