Suroviny
- tučný tvaroh 250 g
- smetana ke šlehání 100 ml
- zakysaná smetana 100 ml
- agávový sirup 2-3 PL
- tyčinka (čokoládová) 2
- ovoce (oblíbené)
Postup
- Do misky nalámeme čokolády (tyčinky) a ve vodní lázni necháme rozehřát. Vmícháme zakysanou smetanu a stáhneme plamen na minimum. Zatímco se rozpouští čokoláda, ušleháme tvaroh se sladkou smetanou a agávovým sirupem.
- Umyjeme ovoce, případně ho pokrájíme a připravíme vhodné pohárky. Vrstvíme do nich tvarohový krém, ovoce, čokoládu a zase krém atd., až do spotřebování surovin. Čokoládou přikryjeme povrch pohárku a dozdobíme ovocem.
Autor receptu: Patrik Volf
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!