Komerční sdělení

PIZZA! PIZZA! Pop-up – to nejlepší z italské pouliční kuchyně již tento čtvrtek v Holešovické tržnici

To nejlepší z italské pouliční kuchyně bude již tento čtvrtek 12.10. od 11.00 do 21.00 hodin čekat v Holešovické tržnici na korzu u Haly 17 v rámci nové gurmánské série představující kuchyně všech druhů a vůní světa. Koncept Pop-up dnů bude tentokrát zaměřen na Apeninský poloostrov. V Tržnici však bude mít všemi milovaná „placka“ své místo v menu vedle řady dalších italských specialit jako focaccia, pasta, piadina, tigelle, panna cotta a samozřejmě spousty lahodného prosecca či Aperolu.

Pohodovou náladu akce doladí DJ Růžový Partner. Italské lahůdky, vynikající vína a koktejly, příjemná hudba, posezení pod širým nebem a setkání s kolegy u oběda či přáteli v odpoledních a večerních hodinách, zkrátka pravé italské bezstarostné aperitivo.

Pizza, pasta nebo focaccia?

Jak už samotný název napovídá, tentokrát bude v Holešovické tržnici v rámci Pop-up konceptu pizza, ale v nabídce samozřejmě nebudou chybět ani další středomořské lahůdky zejména z pouliční kuchyně. Na koho se těšit?

Jako již tradičně nebude chybět sociální podnik Gule, který Holešovická tržnice pravidelně na svých akcích podporuje.

Nechte se zlákat!

Pizza Therapy

Terapeut David a Miro, dynamická dvojice, kterou spojuje láska k pečení pizzy. Tato nerozlučná dvojka se vydala na kulinářskou cestu, která proměnila jejich vášeň v realitu. Jejich pizzy nejsou pouhým kulinářským potěšením, je to svědectví o přátelství, společných snech a neodolatelném pokušení k vytvoření dokonalé pizzy.

Tigelleria Mille Lire

Když jedna malá dívka s citem pro rodinnou atmosféru vyrůstá v Italském kraji Emiglia Romana, dopadne to tak, že po přestěhování do Čech přiveze kousek tamních tradic a atmosféry do Prahy. Tak vzniklo rodinné bistro Tigelleria Mille Lire. Hlavním pokrmem, který se nachází i ve jméně podniku, jsou Tigelle – menší, křupavé placky z kynutého těsta a na ty se můžete těšit i v Tržnici.

Toskana – vínobistro zve:

„Jsme malé toskánské bistro na kolech, které vzniklo díky naší dlouholeté oblibě vín. Na akci v Tržnici přivezeme jednu z našich nejoblíbenějších vinic a také stálic “Torre a Cenaia” a doufáme, že vám zachutná stejně tak jako nám.“

Ňam.Ňam.Piaggio

Petra miluje Itálii a italské recepty byly jedny z prvních, které začala vařit. Ňamík, jak se mu interně říká, je také Ital. Petra začala vařit nejprve pro rodinu, pak pro přátele a pak i péct dorty na zakázku. Z hobby a přes její účasti v MasterChef se nakonec stala profese. Všechno vaří, peče a připravuje sama, od výběru surovin, vaření až po samostatný prodej.

Oběd i večeře po italsku – aperitio s přáteli po vzoru filmových hvězd šedesátých let

Vezměte kolegy i šéfy, svolejte rodinu a přijďte si prodloužit léto do Tržnice. Na korzu u Haly 17 budou připraveny food trucky, posezení i DJ Růžový Partner, večer si pak celkový zážitek umocníte souběžně probíhajícím festivalem Signal. Vstup na akci je volný.

Více o akci: ZDE

Autor článku

Komerční sdělení

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty