Suroviny
- kaki (např. Persimon Bouquet) 1 ks
- kuskus 200 g
- feferonka (červená) 1 ks
- cibule 1 ks
- krůtí maso (z prsou) 200 g
- pálivá mletá paprika 1/2 lžičky
- parmezán 70 g
- olivový olej
- sůl
- pepř
Postup přípravy:
- Kuskus nasypte do mísy, zakápněte olejem, osolte, opepřete a zalejte vroucí vodou podle návodu. Přiklopte a nechte chvilku stát.
- Mezitím nakrájejte feferonku na kroužky. Cibuli nasekejte najemno. Maso nakrájejte na nudličky, osolte, opepřete a poprašte paprikou.
- V pánvi s vyšším okrajem opečte na oleji cibuli a po chvíli přidejte maso. Opečte dozlatova a přidejte feferonku, opět krátce opečte, a nakonec přimíchejte na kousky nakrájené kaki.
- Poté vmíchejte hotový kuskus a polovinu parmezánu. Zbylý sýr použijte na dozdobení.
Máte rádi krůtí maso? Vyzkoušejte tento videorecept
Kompletní recept najdete ZDE: Krůtí guláš se zeleninou
Nebo si připravte jeden z dalších receptů s kuskusem: