Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty Ryby a mořské plody
Ryby a mořské plody
Česko na grilu
Pin it

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Česko na grilu: Mořský jazyk s holandskou omáčkou a kuskusovým salátem

Mořský jazyk s holandskou omáčkou a kuskusovým salátem

Mořský jazyk s holandskou omáčkou a kuskusovým salátem Zdroj: Marek Kučera

  • Zavřít
Mořský jazyk s holandskou omáčkou a kuskusovým salátem

Mořský jazyk s holandskou omáčkou a kuskusovým salátem Zdroj: Marek Kučera

Moje hodnocení
16x

Čtvrtému dílu kulinární show Česko na grilu na téma ryby kralovaly dámy – Rita a Jeana okouzlily porotu grilovaným mořským jazykem se salátem z kuskusu, který doplnily holandskou omáčkou a petrželovým pestem.

4 porce
60 minut
Seznam.cz banner

Ryba

  • mořský jazyk 4 filety
  • citronová šťáva z 1 citronu
  • hladká mouka asi 4 lžíce
  • pažitka (nadrobno nakrájená) 2 lžíce
  • máslo 50 g
  • sůl
  • pepř (čerstvě namletý)

Kuskus

  • cuketa 1 ks
  • lilek 1 ks
  • červená paprika 1 ks
  • červená cibule 1 ks
  • olivový olej 1 lžíce
  • máslo 50 g
  • barevný pepř 3 kuličky
  • celá skořice 1 svitek
  • nové koření 2 kuličky
  • cukr krupice 1 lžíce
  • zeleninový vývar 300 ml
  • kuskus 250 g
  • piniová jádra 50 g
  • hrozinky 1 hrst

Holandská omáčka

  • máslo 100 g
  • žloutek 2 ks
  • citronová šťáva 1 lžíce
  • kajenský pepř 1 špetka
  • sůl
  • pepř (čerstvě namletý)

Pesto

  • česnek 2 stroužky
  • vlašské ořechy 1 hrst
  • hladkolistá petržel 1 svazek
  • olivový olej 100 ml
  • parmazán 50 g
  • sůl
  • pepř (čerstvě namletý)

Máte rádi kuskus? Vybrali jsme pro vás ty nejlepší recepty, které rádi zařadíte do svého jídelníčku

Máte rádi kuskus? Vybrali jsme pro vás ty nejlepší recepty, které rádi zařadíte do svého jídelníčku

Postup přípravy

  1. Cuketu a lilek nakrájejte na kostičky. Papriku zbavte semeníku a nakrájejte na menší kousky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na proužky. Rozložte vše na grilovací plotnu a za občasného otočení grilujte doměkka. Podle velikosti kousků a teploty to trvá zhruba 10 minut. Přesuňte do mísy a zakápněte olejem. Osolte, opepřete a promíchejte.
  2. Mezitím rozehřejte v rendlíku máslo, přidejte pepř, skořici, nové koření a cukr a opékejte 2 minuty. Přilijte vývar a zahřívejte k varu. Vyjměte skořici a nové koření. Vsypte do vývaru kuskus, přiklopte a vypněte plamen. Kuskus se uvaří zbytkovým teplem. Pinie opražte nasucho, až zezlátnou a rozvoní se. Stačí jim 30 až 60 vteřin. Vmíchejte je s grilovanou zeleninou a rozinkami do hotového kuskusu. Promíchejte a nechte přiklopené.
  3. Než se uvaří kuskus, připravte pesto. Česnek oloupejte a nakrájejte na plátky. Ořechy opražte nasucho. Petržel otrhejte. V mixéru rozmixujte česnek, ořechy a petržel. Přilijte olej, osolte, opepřete a znovu promixujte. Přidejte nastrouhaný parmazán a opět promixujte.
  4. V rendlíku, na který se vejde nerezová miska (nebo z varného skla), uvařte alespoň 3cm sloupec vody. V jiném hrnečku rozehřejte máslo. Mezitím v misce šlehejte žloutky s citronovou šťávou, až zdvojnásobí svůj objem. Misku pak položte na hrnec s horkou vodou tak, aby se dno misky nedotýkalo hladiny. Voda nesmí vřít, ale musí být horká. Ke žloutkům pomalu přilévejte rozpuštěné máslo a zašlehávejte ho. Vznikne hladká omáčka. Ochuťte ji solí, pepřem a kajenským pepřem.
  5. Filátka ryby omyjte a pečlivě osušte. Osolte je, opepřete, zakapejte citronovou šťávou a obalte v mouce smíchané s nakrájenou pažitkou. Na grilovací pánvi na grilu rozehřejte polovinu másla a ryby z obou stran osmažte 1 až 2 minuty z každé strany, aby se nevysušily.
  6. Na talíř naservírujte salát s kuskusem a grilovanou zeleninou, na něj položte grilovaného mořského jazyka a ozdobte ho pestem. Holandskou omáčku podávejte zvlášť.
  • Celé epizody kulinární show Česko na grilu si můžete pustit na prima+

ČTĚTE TAKÉ: Profesionální tipy, jak správně grilovat ryby. Kůže musí být suchá a gril řádně rozpálený, říká Zdeněk Pohlreich

Česko na grilu: Okouřená krkovice grilovaná v celku se zeleninovým relišem a paprikovou omáčkou Maso

Česko na grilu: Okouřená krkovice grilovaná v celku se zeleninovým relišem a paprikovou omáčkou

18
Česko na grilu: Žebra s karamelizovaným přelivem, nakládanou zeleninou a grilovaným ananasem Maso

Česko na grilu: Žebra s karamelizovaným přelivem, nakládanou zeleninou a grilovaným ananasem

17
Česko na grilu: Smažená kuřecí křidélka s omáčkou ze sušených rajčat a avokáda podle Radka a Nikoly Maso

Česko na grilu: Smažená kuřecí křidélka s omáčkou ze sušených rajčat a avokáda podle Radka a Nikoly

20
Česko na grilu: Lanýžové burgery se smetanovými žampiony podle Heleny a Rada Recepty

Česko na grilu: Lanýžové burgery se smetanovými žampiony podle Heleny a Rada

17

Česko na grilu

Zdroj receptu

Česko na grilu

Česko na grilu

Rozpálené grily, slunce nad hlavou, ale i napětí a pořádnou dávku emocí přinesla soutěžní reality show Česko na grilu. Deset párů složených z milovníků grilování se utkalo o titul Grilmastera roku i zajímavou výhru v souboji nad žhavými uhlíky pod přísným dohledem nekompromisní poroty v podání Zdeňka Pohlreicha a Martina Svatka. Recepty soutěžících si teď můžete připravit i v domácím prostředí a třeba si dát takový rodinný nebo přátelský souboj na grilu. Tohle není další kniha o grilování masa, tohle je návod na přípravu kompletních pokrmů na grilu tak, abyste venku mohli strávit klidně celý den.

Vydává nakladatelství Esence – Euromedia.

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky gril pesto mořské ryby kuskus holandská omáčka Česko na grilu

Návrhy pro vás

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Čočka s barevnou paprikou a zapečenými vejci – rychlé, syté a barevné jídlo z jedné pánve Vegetariánské

Čočka s barevnou paprikou a zapečenými vejci – rychlé, syté a barevné jídlo z jedné pánve

Medové řezy s karamelovým krémem – vláčný dezert s kondenzovaným mlékem, který se rozplývá na jazyku Sladké

Medové řezy s karamelovým krémem – vláčný dezert s kondenzovaným mlékem, který se rozplývá na jazyku

Vepřová játra na smetaně s paprikou – krémová a pestrobarevná klasika, kterou si zamilujete Maso

Vepřová játra na smetaně s paprikou – krémová a pestrobarevná klasika, kterou si zamilujete

Asijský wrap s tofu podle Kevina z restaurace Sia – rychlý oběd, který má šmrnc Předkrmy a chuťovky

Asijský wrap s tofu podle Kevina z restaurace Sia – rychlý oběd, který má šmrnc

Kakaový závin z kynutého těsta s tvarohem – vláčný moučník k odpolední kávě Sladké

Kakaový závin z kynutého těsta s tvarohem – vláčný moučník k odpolední kávě

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci Polévky

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci


Přečtěte si také

Přílohy
Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Soutěžící
Anna Marie Bajčůrová jako zábavu připraví tortilla challenge

Anna Marie Bajčůrová jako zábavu připraví tortilla challenge

Novinky
Svatomartinský Mixér: speciální menu ve známých restauracích, akce i prohlídky

Svatomartinský Mixér: speciální menu ve známých restauracích, akce i prohlídky

Prostřeno!
Připravujeme Prostřeno! z Ústeckého kraje. V menu se budou ukrývat omelety

Připravujeme Prostřeno! z Ústeckého kraje. V menu se budou ukrývat omelety

Vegetariánské
Čočka s barevnou paprikou a zapečenými vejci – rychlé, syté a barevné jídlo z jedné pánve

Čočka s barevnou paprikou a zapečenými vejci – rychlé, syté a barevné jídlo z jedné pánve

Prostřeno!
Prostřeno: Nivové hříbečky na mechu a kapradí

Prostřeno: Nivové hříbečky na mechu a kapradí

Prostřeno!
Prostřeno: Pho Bo podle Standy

Prostřeno: Pho Bo podle Standy

Prostřeno!
Prostřeno: Zdravý losos na bylinkovém másle se zeleninkou a brambůrkami

Prostřeno: Zdravý losos na bylinkovém másle se zeleninkou a brambůrkami

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem Těstoviny
6

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Sladké
Medové řezy s karamelovým krémem – vláčný dezert s kondenzovaným mlékem, který se rozplývá na jazyku

Medové řezy s karamelovým krémem – vláčný dezert s kondenzovaným mlékem, který se rozplývá na jazyku

Kakaový závin z kynutého těsta s tvarohem – vláčný moučník k odpolední kávě Sladké

Kakaový závin z kynutého těsta s tvarohem – vláčný moučník k odpolední kávě

Cheesecake s karamelkami à la toffifee – známý zákusek ozvláštněný sladkými bonbony Sladké

Cheesecake s karamelkami à la toffifee – známý zákusek ozvláštněný sladkými bonbony

Maso
Vepřová játra na smetaně s paprikou – krémová a pestrobarevná klasika, kterou si zamilujete

Vepřová játra na smetaně s paprikou – krémová a pestrobarevná klasika, kterou si zamilujete

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Vepřový řízek z panenky v bramborákovém těstíčku s křenem – česká klasika v netradičním kabátku Maso

Vepřový řízek z panenky v bramborákovém těstíčku s křenem – česká klasika v netradičním kabátku

Přílohy
Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci Polévky

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci

Zapékaná kořenová zelenina se sýrem – barevná příloha, která okouzlí vzhledem i chutí Zelenina

Zapékaná kořenová zelenina se sýrem – barevná příloha, která okouzlí vzhledem i chutí

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci

Loštická česnečka s tvarůžky – tradiční vyprošťovací polévka z Olomouckého kraje Polévky

Loštická česnečka s tvarůžky – tradiční vyprošťovací polévka z Olomouckého kraje

Jemná krémová polévka s kuřecím masem a kukuřicí – poctivý oběd, který snadno zasytí Polévky

Jemná krémová polévka s kuřecím masem a kukuřicí – poctivý oběd, který snadno zasytí

Předkrmy a chuťovky
Asijský wrap s tofu podle Kevina z restaurace Sia – rychlý oběd, který má šmrnc

Asijský wrap s tofu podle Kevina z restaurace Sia – rychlý oběd, který má šmrnc

Halloweenské kanapky ve stylu caprese – strašidelné oči z mozzarelly, rajčat a oliv Předkrmy a chuťovky

Halloweenské kanapky ve stylu caprese – strašidelné oči z mozzarelly, rajčat a oliv

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem Recepty

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Vegetariánské
Čočka s barevnou paprikou a zapečenými vejci – rychlé, syté a barevné jídlo z jedné pánve

Čočka s barevnou paprikou a zapečenými vejci – rychlé, syté a barevné jídlo z jedné pánve

Zapékaná kořenová zelenina se sýrem – barevná příloha, která okouzlí vzhledem i chutí Zelenina

Zapékaná kořenová zelenina se sýrem – barevná příloha, která okouzlí vzhledem i chutí

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem Vegetariánské

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Sladké
Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu Sladké

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta Sladké

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera Omáčky

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Jako blesk z nebe, řekla sestřička o Dukově úmrtí. Poslední chvíle strávil v umělém spánku PŘEHLEDNĚ: Jak by mohla vypadat Babišova vláda? Podívejte se na seznam možných ministrů Sledujte RADAR: Česko čeká slunečný týden, v neděli přijde zlom

prima-zeny

Sestra o posledních chvílích kardinála Duky: Měl zaťaté pěstičky. Rozloučil se gestem Zemřel kardinál Dominik Duka, po říjnové akutní operaci se již nezotavil Pozor spoiler! Vanilly se pustila do věrných: Marcell ji štval, Kateřina nesedla

prima-zoom

Babiš reaguje na smrt Duky Hadí útok ve zpomaleném záběru. Unikátní video zachytilo jeho bleskovou rychlost Co zničilo Napoleonovu armádu? Nová analýza DNA odhalila nemoci, které zdecimovaly statisíce vojáků

prima-fresh

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Svatomartinský Mixér: speciální menu ve známých restauracích, akce i prohlídky Čočka s barevnou paprikou a zapečenými vejci – rychlé, syté a barevné jídlo z jedné pánve

prima-cool

Je 4. série Zaklínače propadák? Nová Hra o trůny je tady? Seriál o Merlinovi má v traileru epickou akci i vlastní khaleesi Potvrzeno: Nejlepší Godzilla dostává pokračování. První upoutávka odhalila název

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Panelák a zámek v jednom: Socialistický realismus hýřil zdobností Luxusní vila fotbalisty Horsta Siegla jde za 28 milionůdo dražby Jak poznáte, co vánoční hvězdu trápí a proč ji schovat před kočkou?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.