Předkrm
- minitortilla
Postup přípravy
- tortilla 6 ks
- rajče 6 ks
- okurky
- čínské zelí 8 listů
- cibule
- chilli koření
- grilovací koření
- sůl
- pepř
- oregano
- paprika
- olej
- zakysaná smetana
- kečup 1 lžíce
Postup přípravy
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a ochutíme kořením. Ideálně necháme aspoň přes noc odležet. Na oleji orestujeme cibuli, přidáme maso a dusíme. Mezitím si připravíme tortilly, které lehce prohřejeme v mikrovlnné troubě. Na tortilly naklademe čínské zelí, ze kterého jsme odkrojili tvrdý stonek (necháme jen listy).
Na připravenou tortillu nandáme maso, na ně zeleninu, přidáme dresink a opatrně srolujeme. Doporučuji zabalit do alobalu. Pěkně se odleží a nerozpadají se. Dresink: Zakysanou smetanu smícháme s chilli, kečupem, paprikou a solí.
Předkrm
Minitortilla
Ingredience:
- 400 g kuřecího masa
- 6 ks tortill
- 6 ks cherry rajčat
- ½ salátové okurky
- 8 listů čínského zelí
- 1 cibule
- chilli koření
- grilovací koření
- sůl, pepř
- oregano
- paprika
- olej
- 1 zakysaná smetana
- 1 lžíce kečupu