Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Grilovaný filet z lososa s opečenými bramborami

4 porce
do 30 minut
Grilovaný filet z lososa s opečenými bramborami
Grilovaný filet z lososa s opečenými bramborami Autor: Česko vaří s Pohlreichem
Losos získává v našich končinách stále víc na oblibě. Není divu, je velmi chutný, a proto mu sluší jednoduchá rychlá úprava. Pochutnejte si na grilované rybě ovoněné spoustou čerstvých bylinek a svěžím citronem.
Reklama

Už za týden, 23. listopadu, si tento recept můžete vyzkoušet naživo přímo se Zdeňkem Pohlreichem v nové kulinární show Česko vaří s Pohlreichem!

Reklama

Postup

  1. V pánvi na mírném žáru prohřejte olivový olej s česnekem. Promíchejte a sundejte z plotny. Dejte do misky, přidejte citronovou šťávu i kůru a směs bylinek. Promíchejte.
  2. Rybí filety potřete připravenou směsí, osolte a opepřete čerstvě namletým pepřem. V pánvi grilujte jednotlivé filety nejprve kůží dolů přibližně 4 minuty.
  3. Mezitím v pánvi na troše másla s olejem opečte dozlatova brambory.
  4. Filety otočte a pokračujte v grilování ještě 1 minutu. Poté je spolu s opečenými bramborami rozdělte na talíře.
  5. Každý filet přelejte zbývající šťávou z pánve, ozdobte kouskem citronu a podávejte.
Reklama

Česko vaří s PohlreichemNová kuchařka!

Nová kniha je další z řady úspěšných kuchařských knih, které vyšly pod taktovkou "šéfa" Zdeňka Pohlreicha. Stejně jako předešlé tituly, i tato kniha doprovází novou televizní show Česko vaří s Pohlreichem.

V knize najdete 23 kompletních menu obsahujících recepty na předkrm, hlavní jídlo a dezert. Když už ne před kamerou, tak alespoň doma zkuste se Zdeňkem uvařit nejlepší večeři vašeho života!

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama