redakce Prima FRESH

Snadný sýrový sendvič s fermentovaným kimchi – tip na zdravý oběd (nejen) do krabičky

Moje hodnocení
0x

Tento sýrový sendvič s fermentovaným kimchi je možná nezvyklý, ale rychlý, nenáročný na suroviny a velmi chutný. Skvělý tip na zdravý oběd, který si můžete vzít i do krabičky a vychutnat si ho v práci.

5 porcí
20 minut

Suroviny

Postup přípravy:

  1. Sýr nastrouhejte na struhadle a krajíce chleba vyskládejte na pult.
  2. Připravte si pánev, máslo, kimchi a dva krajíce chleba, které budete přikládat k sobě. Na jeden z nich dejte vrstvu nastrouhaného sýra, na něj lžící rovnoměrně rozprostřete kimchi a opět zasypte sýrem. Přiklopte druhým krajícem chleba.
  3. Na pánvi rozpusťte lžíci másla a na ní opečte sendvič z obou stran, aby byl hezky zlatavý a sýr uvnitř se prohřál. Hotový sendvič servírujte ještě teplý. Na závěr posypte čerstvě nasekanými bylinkami.

Zdroj: Beavia

Trochu bylinek můžete přidat i rovnou do sendviče a zlehka doplnit o oblíbené koření.

Máte rádi sýr v čemkoliv? Pak si pusťte tento videorecept a připravte si sýrovou omáčku na těstoviny!

Kompletní recept najdete ZDE: Sýrová omáčka na těstoviny

Nebo mrkněte na další nápady se sendvičovými recepty:

Zdroj receptu

redakce Prima FRESH


Přečtěte si také

Recepty

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů