Suroviny
- mražené ovoce
- cukr
Korpus
- vaječné bílky 6
- pomerančová kůra
- moučkový cukr 4 PL
- polohrubá mouka
Krém
Postup
- Mražené ovoce dáme na pánev.
- Osladíme dle chutí a zredukujeme.
Korpus
- Oddělíme si bílky od žloutků. Do bílků přidáme trochu nastrouhané pomerančové kůry, moučkový cukr a vyšleháme. Postupně pak začneme přidávat polohrubou mouku. Těsto dáme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme 10–15 minut dozlatova.
- Připravíme si krém. Do misky dáme čerstvý sýr, přidáme smetanu, moučkový cukr a vyšleháme. Připravíme si skleničky, na dno dáme ovoce, poté krém, nalámeme si korpus, který namáčíme v kávě a dáváme na krém, poté opět přidáme ovoce, krém a piškoty.
- Postup opakujeme a poslední vrstva bude krém. Ozdobíme dle libosti a dáme vychladit do lednice.
Autor receptu: Robert Pytlík
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!