Komerční sdělení
,
Barbora Balická

Jánošíkův oštěpek: nezapomenutelná chuť při každé příležitosti – vyhrajte gril a balíček sýrů v naší soutěži!

Ať už plánujete grilování pod širým letním nebem nebo během zimních večerů v teple domova, unikátní ručně vyráběný sýr z pasterizovaného kravského mléka, uzený kouřem z bukového dřeva, je tou pravou volbou. Tradice beskydských horalů se zde snoubí s každodenností moderního světa, a jeho všestrannost si zamilujete. Navíc můžete díky Jánošíkovu oštěpku vyhrát gril a několik balíčků tohoto lahodného sýra. Soutěž najdete na konci tohoto článku!

Objevte všestrannost Jánošíkova oštěpku

Jestli jste hledali něco, co nadchne vaše hosty a dodá menu nový rozměr, tak je to právě jedinečný Jánošíkův oštěpek. Vyniká svou slanou chutí, zlatavou barvou a kompaktní texturou. Navíc je zcela bez umělých konzervantů, což jistě oceníte. Oproti tomu je plný bílkovin a vyráběn v nejvyšší kvalitě tradičním uzeným způsobem. Neodolatelná vůně naláká i vaše sousedy.

Podívejte se na Jánošíkův oštěpek v akci!

Příležitostí není nikdy dost

Jánošíkův oštěpek je perfektní na jakýkoliv způsob. Po tepelné úpravě sýr nabude na velikosti a jeho vnitřek se začne měnit na tekuté zlato. Díky jeho přirozeně pevné struktuře se ale nemusíte bát, že při přípravě vyteče.

  • Letní grilování

Jánošíkův oštěpek se skvěle hodí na letní grilování. Díky kompaktní struktuře dobře drží na grilu a jeho uzená chuť podtrhne aroma každého pokrmu.

  • Piknik pod širým nebem

Grilovaný na přenosném grilu, podávaný s lehkými saláty a čerstvým ovocem se stává perfektní venkovní svačinou. Jeho uzené aroma a krémový střed potěší všechny účastníky pikniku.

  • Rychlý oběd

Smažit Jánošíkův oštěpek na pánvi je perfektní způsob, jak udělat rychlý a chutný oběd. Jen pár minut stačí k získání dokonale zlatavého sýra, který můžeme podávat se salátem nebo chlebem.

  • Podzimní sedánky u ohně

Podzimní večery u ohně jsou ideální příležitostí k podávání oštěpku. Teplý, smetanový sýr dokonale splyne s chladnějším vzduchem a dodá jedinečnou chuť každému setkání.

  • Zimní večery

Upečený v troubě dodá teplo zimním večerům. Jeho křupavá kůrka a krémový vnitřek učiní každé jídlo jedinečným a vytvoří příjemnou atmosféru v chladných dnech.

  • Sváteční příležitosti

Jánošíkův oštěpek se může stát hvězdou Vánočního stolu. Zapečený s Vašimi oblíbenými bylinkami a kořením potěší všechny hosty svou chutí i vzhledem.

Trpíte na laktózu? Nevadí, myslí se na všechny

Jánošíkův oštěpek myslí na všechny. A tak nyní vdechl život své LAKTO FREE verzi. Vychutnejte si ho i přes intoleranci a nedělejte si starosti o své zažívání. Ať už si vyberete jakoukoliv jeho verzi, můžete ho bez obav připravit na vámi oblíbený způsob.

A nevíte si rady, jakou omáčku k němu nejlépe servírovat? I tuto starost můžete hodit za hlavu. Jánošíkův oštěpek najdete nově v prodeji se třemi vybranými omáčkami: sladkou brusinkovou, pro milovníky pálivého švestkovou s chilli a s nestárnoucí klasikou Barbeque. Všechny dokonale doplní intenzivní kouřovou chuť tradičního sýru. Obohaťte svůj grilovací repertoár o tento skvost a užijte si léto plné nezapomenutelných zážitků. K dispozici je ve čtyřech praktických hmotnostech: 55 g, 115 g, 175 g a 285 g.

A pozor! Je čas na soutěž o gril a několik balíčků tohoto lahodného sýra!

Se společností Milkeffekt jsme si pro vás připravili velkou letní soutěž! Pro tři z vás máme balíčky produktů právě od našeho partnera soutěže. První výherce navíc získá parádní gril! Co pro výhru musíte udělat? Je to jednoduché! Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu toho štěstí!

  1. cena grill + sýry na gril
  2. cena balíček pařených sýrů
  3. cena balíček pařených sýrů

Žádáme Vás o dodržení pravidel vydaných společností FTV Prima spol. s r.o. Pravidla týkající se soutěže najdete ZDE. Výherce kontaktujeme a jejich jména zveřejníme v tomto článku.

Odesláním odpovědi a vyplněním údajů souhlasím se zasíláním novinek (e-mailem) o pořadech, akcích, produktech a službách televize Prima a jejich smluvních partnerů. Neuniknou mi tak ty nejsledovanější videa nebo populární články – a když mě to přestane bavit, jednoduše zasílání těchto aktualit zruším.

Na závěr tipy pro kulináře

  1. Zapékané brambory s aromatickým sýrem
  2. Letní salát s mladou řepou
  3. Krémová polévka s Jánošíkovým oštěpkem
  4. Vánoční kuřecí závitky plněné Jánošíkovým oštěpkem

Další tipy a mapu vybraných obchodů, kde Jánošíkův oštěpek zakoupit najdete zde.

Autor článku

Komerční sdělení

Autor článku

Barbora Balická

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty