Minutková krkovička s pivem a hořčicí Foto:
K perfektně opečenému masu opravdu stačí jen minimum dalších ingrediencí – k této krkovičce se skvěle hodí poctivá topinka, pikantní ajvar a kyselé okurky!
Dýňová polévka se slaninovými chipsy Foto:
Receptů na dýňovou polévku je spoustu a my pro vás máme jeden nový. Šťáva z citronu dodá polévce potřebný šmrnc, slaninové chipsy uzenou chuť a křupavost.
Medové perníčky z celozrnné špaldové mouky  Foto:
Perníčky jsou cukroví, které potřebuje čas, aby krásně zkřehlo a proto je to obvykle první druh, kterým se domácí cukrářky rozehřívají :) Zkuste to tentokrát trochu zdravěji a upečte perníčky z...
Kulatý zeleninový koláč  Foto:
Kouzlo tohoto koláče tkví ve způsobu nakrájení zeleniny. Barevnou spirálu vytvoříte z tenkých proužků, které se také rychle propečou a zároveň nepustí tolik vody, takže těsto nevlhne. Špaldová mouka...
Tvarohové šátečky s jablky Foto:
Lehce křupavé šátečky s vůní podzimních jablek jsou to pravé ke kávě i čaji. Díky tvarohu budou ale zároveň i vláčné a zkrátka naprosto bezkonkurenční. :)
Penne s králičím ragú na boloňský způsob Foto:
Boloňská omáčka z mletého masa je velmi populární a ta tradiční se připravuje z hovězího masa. Proč ale nevyzkoušet něco trochu jiného, třeba králičí ragú!
Kaštanový cheesecake Foto:
Podzim, chladno, sychravo ... Není lepší čas na kaštanový cheesecake! Nezapomeňte použít ty nejkvalitnější ingredience, jako je přírodní vanilkové aroma nebo lusk, crème fraîche a pravé máslové...
Špikované kuřecí supreme s pečenou máslovou dýní Foto:
Supreme je kuřecí prso s částí křídla, díky tomu, že je na kosti, zachová si šťavnatost. Špikování sušenou šunkou masu dodá fantastickou uzenou chuť a vůni, ke které skvěle ladí pečená dýně s...
Lodičky z avokáda plněné hummusem Foto:
Snadné, ale neskutečně efektní! Přesně takové jsou tyto zářivé avokádové lodičky – stačí jen několik ingrediencí a vaši hosté budou žasnout!
Švédská roštěná s bylinkovou rýží Foto:
Jestli se této úpravě roštěnek říká švédská kvůli sardelové pastě, není vůbec jasné, ale pravdou je, že je to docela starý recept a za první republiky se sardelky a kapary používaly docela často....
Videa

reklama

reklama