reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Vyzkoušejte nové recepty s růžičkovou kapustičkou

Pečená růžičková kapusta s pažitkovým dipem
Autor: Marek Kučera Pečená růžičková kapusta s pažitkovým dipem
Růžičková kapustička je báječná podzimní zelenina, kterou byste měli pustit do kuchyně. Má výraznou chuť a nejlépe jí svědčí kratší tepelná úprava, kdy si zachová svou křupavost a svěží barvu. Skvělá je ale i syrová, nakrouhaná do salátu!
24. 10. 2016

Spousta lidí na tuto zeleninu zanevřela, když ji ochutnali ve školní jídelně – rozvařenou, zešedlou kouli v polévce s další mraženou zeleninou. Odsoudit ji po této zkušenosti je ale hrozně nespravedlivé. Kapustička má totiž velký potenciál! Je nejen velmi zdravá a plná vitaminů, ale pokud je dobře připravená, je i velice chutná.

Pro začátek zkuste některý z našich receptů a poté se nebojte s kapustičkami vesele experimentovat!