Regionální potravina

Bramborové nočky s růžičkovou kapustou, kysaným zelím a krůtí klobásou

Moje hodnocení
2x

Když se vám omrzí těstoviny, skvělou alternativou jsou bramborové nočky. Můžete si je připravit třeba à la co dům dal. Anebo se inspirovat naším originálním receptem plným surovin, které možná běžně nepoužíváte.

4 porce
60 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Na rozpálené pánvi opečte nakrájené a předem uvařené kapustičky, poté přidejte nakrájenou cibuli a ředkev a opečte je do zlatova. Přidejte zelí s trochou šťávy, směs osolte a opeřete a nechte prohřát.
  2. Na druhé pánvi opečte klobásu nakrájenou na plátky, poté i nočky, aby byly také zlehka opečené.
  3. Zeleninu i nočky smíchejte dohromady. Můžete přidat trošku láku ze zelí, aby směs byla lehce kyselá. Nakonec přidejte máslo a nasekanou petržel.

PRIMA TIP: Kvalitní uzenina nemusí být strašák. Naprosto božským tipem jsou krůtí klobásy Prominent od PROMINENT CZ s. r. o., specialita Libereckého kraje, která se od letošního roku může chlubit ziskem značky kvality Regionální potravina. Mají jemnou chuť a voní příjemně zauzeně. A navíc jsou opravdu plné masa – 60 % krůtího, 20 % vepřového a 13 % vepřového sádla.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Regionální potravina


Přečtěte si také

Recepty