zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Bramborové nočky s růžičkovou kapustou, kysaným zelím a krůtí klobásou
Autor: Regionální potravina Bramborové nočky s růžičkovou kapustou, kysaným zelím a krůtí klobásou

Bramborové nočky s růžičkovou kapustou, kysaným zelím a krůtí klobásou

Hodnoceno: 2x
Když se vám omrzí těstoviny, skvělou alternativou jsou bramborové nočky. Můžete si je připravit třeba à la co dům dal. Anebo se inspirovat naším originálním receptem plným surovin, které možná běžně nepoužíváte.
do 1 hodiny
4 porce

reklama

Postup

  1. Na rozpálené pánvi opečte nakrájené a předem uvařené kapustičky, poté přidejte nakrájenou cibuli a ředkev a opečte je do zlatova. Přidejte zelí s trochou šťávy, směs osolte a opeřete a nechte prohřát.
  2. Na druhé pánvi opečte klobásu nakrájenou na plátky, poté i nočky, aby byly také zlehka opečené.
  3. Zeleninu i nočky smíchejte dohromady. Můžete přidat trošku láku ze zelí, aby směs byla lehce kyselá. Nakonec přidejte máslo a nasekanou petržel.

PRIMA TIP: Kvalitní uzenina nemusí být strašák. Naprosto božským tipem jsou krůtí klobásy Prominent od PROMINENT CZ s. r. o., specialita Libereckého kraje, která se od letošního roku může chlubit ziskem značky kvality Regionální potravina. Mají jemnou chuť 
a voní příjemně zauzeně. A navíc jsou opravdu plné masa – 60 % krůtího, 20 % vepřového a 13 % vepřového sádla. 

Bramborové nočky s růžičkovou kapustou, kysaným zelím a krůtí klobásou
Autor: Regionální potravina Bramborové nočky s růžičkovou kapustou, kysaným zelím a krůtí klobásou
Bramborové nočky s růžičkovou kapustou, kysaným zelím a krůtí klobásou
Autor: Regionální potravina Bramborové nočky s růžičkovou kapustou, kysaným zelím a krůtí klobásou

reklama