Suroviny
Postup přípravy
1. Na korpus oddělíme čtyři žloutky a utřeme je s cukrem. Přidáme olej, mouku, mléko a prášek do pečiva. Ušleháme těsto a poté přimícháme ušlehaný sníh ze čtyř bílků. Nalijeme do formy s pečicím papírem a pečeme v předehřáté troubě asi 15 až 20 minut. Hotový vychladlý korpus rozřízneme a potřeme náplní.
2. Do mísy, která se dá hermeticky uzavřít, nalijeme dvě šlehačky, dva kompoty i se šťávou a vše zasypeme dvěma pudinky (Oetkar, creme Olé). Mísu uzavřeme a pořádně protřepeme. Až do ztuhnutí hmoty. Krém natřeme na rozříznutý korpus a druhým dílem přikryjeme. Dáme vychladit a dozdobíme čokoládou a šlehačkou ušlehanou s pomocí ztužovače.