Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Losos
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Losos
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Poctivá česneková pomazánka se sýrem

Poctivá česneková pomazánka se sýrem

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty Sladké
Sladké
Slepičárna
Pin it

Hit týdne

Další hity

Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci

Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Aperol Spritz
Aperol Spritz
Poctivá zelňačka s klobásou
Poctivá zelňačka s klobásou
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Punčový dort s ovocem podle Sugar Mama

Punčový dort s ovocem podle Sugar Mama

Punčový dort s ovocem podle Sugar Mama Zdroj: Slepičárna

  • Zavřít
Punčový dort s ovocem podle Sugar Mama

Punčový dort s ovocem podle Sugar Mama Zdroj: Slepičárna

Moje hodnocení
18x

Jestli máte zdaleka nejraději moučníky, které dobře znáte, čtěte dál. Máme pro vás totiž jednodušší variantu populárního punčového dortu, který si získal řadu lidí. Tentokrát ale podávaný s čerstvým ovocem na ozdobu.

8 porcí
90 minut
česká
Seznam.cz banner

Punč:

  • cukr krupice 50 g
  • šťáva z pomeranče (cca ze 2 pomerančů) 200 ml
  • voda 50 ml
  • tuzemák 250 ml
  • višňový sirup 140 ml

Růžové korpusy:

  • vejce (zvlášť bílky a žloutky) 6 ks
  • voda 6 lžic
  • cukr krupice 180 g
  • barvivo (růžové; např. z Dortisima) cca 2 lžičky
  • polohrubá mouka (prosátá) 180 g
  • máslo kousek na vymazání formy

Červený korpus:

  • vejce (zvlášť bílky a žloutky) 4 ks
  • cukr krupice 120 g
  • voda 4 lžíce
  • barvivo (červené, např. z Dortisima) cca 2 lžičky
  • polohrubá mouka (prosátá) 120 g
  • máslo kousek na vymazání formy

Na dokončení:

  • rybízová marmeláda 200–250 g, dle chuti
  • malinové pyré 60 g
  • moučkový cukr 200 g
  • ovoce (na ozdobu)
  • máta (na ozdobu)
  • meduňka (na ozdobu)

Postup přípravy:

  1. Nejprve si připravte punč. Do rendlíku dejte všechny ingredience na punč a přiveďte k varu. Jakmile se cukr rozpustí, odstavte a nechte vychladnout.
  2. Předehřejte horkovzdušnou troubu na 170 °C. Formy na dort po stranách zlehka potřete máslem, spodní část vyložte pečicím papírem. Oddělte bílky od žloutků. V míse od robota pomocí balonové metly vyšlehejte s polovinou cukru bílky do "pevného" sněhu. Cukr přidejte, až když se bílky trošku našlehají.
  3. Dejte stranou. Žloutky se zbylým cukrem a vodou vyšlehejte pomocí balonové metly do nadýchané pěny. Pomocí stěrky přidejte do žloutkové směsi vyšlehané bílky a barvivo. Zlehka zapracujte. Nakonec pečlivě vymíchejte s prosátou moukou.
  4. Těsto rozdělte do dvou forem na dort. Vložte obě do trouby (nad sebe) a pečte 20 minut. Že je korpus upečený poznáte tak, že když do něj zapíchnete špejli, po vytažení zůstane suchá. Korpusy nechte na kuchyňské mřížce vychladnout.
  5. Troubu nechte zapnutou. Mezitím si připravte červený korpus. Opatrně z jednoho upečeného korpusu sundejte formu. Opět ji zlehka po stranách vymažte máslem, dole vyložte pečicím papírem. Opakujte stejný postup jako s prvními korpusy. Vyšlehejte sníh s polovinou cukru, žloutky vyšlehejte s cukrem a vodou.
  6. Poté do žloutkové směsi zlehka vmíchejte sníh, barvivo a nakonec prosátou mouku. Těsto přendejte do formy a pečte 25 až 30 minut. Opět vyzkoušejte špejlí, zda je korpus upečený, a nechte ho na mřížce vychladnout.
  7. Vychladlé korpusy opatrně zespoda oddělte od pečicího papíru (líp se pak s nimi bude pracovat). Do jedné formy přendejte jeden růžový korpus spolu s pečicím papírem (i s dnem pečicí formy). Prolijte (menší) třetinou punče, pomažte navrchu marmeládou a přiklopte červeným korpusem. Na ten použijte trošku víc než třetinu punče. Opět pomažte marmeládou a přiklopte posledním růžovým korpusem. Zalijte zbytkem punče.
  8. Přiklopte pečicím papírem, navrch dejte (jako zátěž) dortovou formu, kterou rovnoměrně zatěžte (např. pomeranči). Vložte do lednice a nechte ideálně přes noc vychladit. Vyndejte punčový dort z ledničky, odstraňte zátěž, opatrně ho přendejte na talíř (nebo servírovací podnos). Připravte si polevu.
  9. Moučkový cukr smíchejte s malinovým pyré (to připravíte z rozmačkaných malin), stačí vidličkou, aby tam nebyly hrudky. Polijte polevou dort a můžete rovnou zdobit ovocem a čerstvými lístky máty a meduňky.

Důležité: Na pečení budete potřebovat 2 formy na dort o průměru 24 cm.

Chcete si upéct další efektní dort? Pusťte si tento videorecept:

Kompletní recept najdete ZDE: Mechový dort

Nebo vyzkoušejte některý z retro moučníků:

Štafetky - retro zákusky z bílkového těsta s pudinkovým krémem Sladké

Štafetky - retro zákusky z bílkového těsta s pudinkovým krémem

17
Retro cukrárna: Třené banánky s čokoládovou polevou podle Besky Sušenky

Retro cukrárna: Třené banánky s čokoládovou polevou podle Besky

26
V retro stylu: Piškotový dort s jablkovou nádivkou a cukrovou polevou s rumem Sladké

V retro stylu: Piškotový dort s jablkovou nádivkou a cukrovou polevou s rumem

22
Dort Jadran – retro moučník jako z cukrárny podle Mirky van Gils Slavíkové Sladké

Dort Jadran – retro moučník jako z cukrárny podle Mirky van Gils Slavíkové

26
Ananasový dort – retro moučník jako z cukrárny podle Mirky van Gils Slavíkové Sladké

Ananasový dort – retro moučník jako z cukrárny podle Mirky van Gils Slavíkové

22
Hrnkový retro makovec s jablky Recepty

Hrnkový retro makovec s jablky

35
Retro jablka v županu Recepty

Retro jablka v županu

28
Retro piškotový dort s ovocem a želatinou Recepty

Retro piškotový dort s ovocem a želatinou

32
Retro hrnková bábovka s mákem Recepty

Retro hrnková bábovka s mákem

31
Retro dezerty: Žloutkové řezy podle klasického receptu Recepty

Retro dezerty: Žloutkové řezy podle klasického receptu

39
Retro moučník: Klasický punčový dort Recepty

Retro moučník: Klasický punčový dort

24
Dokonalý retro moučník: Štafetkový dortík Recepty

Dokonalý retro moučník: Štafetkový dortík

31

Slepičárna

Zdroj receptu

Slepičárna

Jana a Štěpán Vašákovi Slepičárna

Blog Slepičárna založili Jana a Štěpán v roce 2015 jako místo, kde si můžou ukládat své oblíbené rodinné recepty.

Nejraději vaří tradiční česká jídla, středomořskou kuchyni a sem tam do něj propašují i něco zdravějšího.

Recepty doprovází i krásné fotky a nevšední grafická úprava - zkrátka radost pohledět, uvařit a ochutnat...!

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky ovoce cukr dort marmeláda máslo punč punčák

Návrhy pro vás

Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře Maso

Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře

Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě Omáčky

Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží Ovoce

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích Ryby a mořské plody

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin Maso

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína Předkrmy a chuťovky

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu Sladké

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany Polévky

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany


Přečtěte si také

Maso
Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře

Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře

Omáčky
Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě

Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě

Novinky
Jan Pípal z Vinohradského Parlamentu a jeho jistota sváteční tabule. Jak peče kachnu on?

Jan Pípal z Vinohradského Parlamentu a jeho jistota sváteční tabule. Jak peče kachnu on?

Ovoce
Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Novinky
Káva s vůní perníku: moderní zimní rituál inspirovaný sladkou tradicí z Česka

Káva s vůní perníku: moderní zimní rituál inspirovaný sladkou tradicí z Česka

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Maso
Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Novinky
Vánoce ve světě: Na Islandu dává 13 Santů sladkosti do bot. Japonci mají k večeři fast food

Vánoce ve světě: Na Islandu dává 13 Santů sladkosti do bot. Japonci mají k večeři fast food

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Ovoce
Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu Sladké

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu Sladké

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu

Maso
Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře

Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře

Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě Omáčky

Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin Maso

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Nápoje

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína Předkrmy a chuťovky

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany Polévky

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Polévky
Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou Polévky

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub Polévky

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Předkrmy a chuťovky
Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem Předkrmy a chuťovky

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“ Předkrmy a chuťovky

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Předkrmy a chuťovky
Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec Vegetariánské
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Ovoce
Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře Sladké

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce Sladké

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy Saláty

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Žalář na šest měsíců za krádež stromku. Češi se vánoční zlodějiny drží už od 19. století Mráz z Ruska brzy zasáhne Česko. MAPA sněhu ukazuje, kde čekat bílou nadílku na Silvestra Krvavé Vánoce na Ukrajině: Rusko zaútočilo na tržiště plné lidí i obytnou budovu

prima-zeny

Baby boom celebrit v roce 2025: Které hvězdy se staly rodiči? Vánoce slavných 2025: Kotek na skok na farmě, Kavalčík se synem a Řehořková ve Vídni Josef Maršálek popsal, jak stráví Štědrý den. Dárky si u nich doma už dávno nedávají

prima-zoom

Nejstarší kouzelnický trik Vnímá vás kočka jako rodiče, nebo spíš jako kotě, o které se musí starat? Rozebíráme nesmírně zapeklité téma Zdrogovaný vrah dostal 50 let vězení, v Česku to nemá obdoby. Kónya detailně popsal, jak zabil svého otce

prima-fresh

Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě Jan Pípal z Vinohradského Parlamentu a jeho jistota sváteční tabule. Jak peče kachnu on?

prima-cool

5 nejočekávanějších her roku 2026 Nový trailer Avengers 5 s Thorem unikl na internet. Ukazuje přípravu na velkou bitvu 4 nejlepší nové hry, které byste si měli zahrát o vánočním volnu. Vybere si tu každý

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Na Boží hod vánoční nestelte a nevěšte prádlo! Jinak může přijít neštěstí Vánoční návštěvy: Jak být skvělým hostem i hostitelem? Proč se líbat pod jmelím? Vánoční legendy o lásce a štěstí

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.