zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Kančí po myslivecku
Autor: archiv Prima Kančí po myslivecku

Kančí po myslivecku

Hodnoceno: 0x
Zvěřina je trochu náročnější na přípravu, ale pokud jí věnujete čas, odměnou vám bude úžasná lahůdka. Zdeněk Pohlreich vám v další epizodě pořadu Teď vaří šéf ukáže, jak na kančí maso – tentokrát po myslivecku.
nad 2 hodiny
4 porce

Všechny recepty z 21. dílu s tématem KANČÍ MASO najdete ve speciálu Teď vaří šéf!, kde nechybějí ani další informace z natáčení, bonusová videa a další "laskominy".

reklama

Suroviny (4 porce)

Postup

  1. Nejdříve si připravte marinádu: na olivovém oleji orestujte mrkev, řapíkatý celer, česnek, snítek rozmarýnu a zalijte červeným vínem. Když se omáčka povaří, nalijte ji do mísy na nakrájené maso, nechte vystydnout, a dejte do ledničky na 12 hodin odležet.
  2. Potom směs přeceďte a maso osolte a opepřete. Na olivovém oleji orestujte nakrájenou cibuli, potom k ní přidejte nakrájenou chilli papričku a loupaná rajčata. Pak přidejte maso a zalijte přeceděným červeným vínem.
  3. Přikryjte pokličkou a nechte dusit doměkka 1–1,5 hodiny. Když je maso měkké, vyndejte ho stranou a zbytek omáčky přeceďte do dalšího hrnce. Nechte chvíli povařit, aby se šťáva zredukovala, a pak přilijte k masu a zelenině.
  4. Nandejte na talíř, pokapejte olivovým olejem a podávejte.

Kančí po myslivecku Foto:

Kančí po myslivecku Foto:

Kančí po myslivecku Foto:

Zdeněk Pohlreich a kančí po myslivecku, foto: archiv Prima

reklama