Nachos zapečené s mletým masem a čedarem

Moje hodnocení
4x

Skvělá chuťovka na menší i větší párty, kterou snadno připravíte i ve větším množství na plechu. Stačí jen ochutit a osmahnout maso, a pak už vše navrstvit do pekáče, o vše ostatní se postará trouba.

6 porcí
30 minut
mexická

Suroviny

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 225 °C.
  2. Maso okořeňte směsí koření na tacos a osmahněte na oleji dohněda.
  3. Do pekáče rozložte nachos, přidejte orestované maso, nakrájené jalapeños papričky a posypte strouhaným čedarem. Pečte v troubě asi 10 minut, dokud se sýr nerozteče.
  4. Podávejte se zakysanou smetanou, salsou, nakrájenou červenou cibulí a čerstvým koriandrem.
PRIMA TIP: Pravý anglický cheddar je dlouhozrající sýr, který je příjemně aromatický, lehce pikantní s příjemnou oříškovou příchutí. Díky vyššímu obsahu tuku v sušině se skvěle hodí i na zapékání, ale je výborný i nakrájený na kostičky třeba k vínu.

K nachos se skvěle hodí avokádové guacamole! Připravte si ho podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prima FRESH


Přečtěte si také

Recepty