Připravujeme Prostřeno! s hvězdami reality show

Znáte je z obrazovek, účastnili se společně i jednotlivě nejrůznějších reality show. Dvě ženy a tři muži, které už jste v obývacím pokoji měli. Díky tomu začali plnit stránky bulváru a víte o nich prakticky vše. Ale víte, jestli umí vařit?

Kdo se bude bát, komu to nepůjde a kdo předvede, že vaření je jeho silnou stránkou? Tipněte si v komentářích, jak se komu v kuchyni bude dařit připravit složité i jednodušší menu a kdo se nejvíc zapotí u přípravy úkolu týdne, kterým je tentokrát chuťová vzpomínka na reality show. Co se na stolech nakonec objeví? Světové recepty, česká klasika, nebo zvláštní experimenty? Na prima+ a na Primě v 17:55 každý všední den uvidíte, jak mlsné jazýčky mají naši účastníci. Soutěžící budou jako už tradičně bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může vynést 10 tisíc navíc. Ze stejné částky se pak může těšit i jeden z diváků, pokud ovšem bude mít trochu štěstí. Sledujte proto Prostřeno!, hlasujte – a třeba to budete právě vy!

Jako první se do kuchyně postaví podnikatelka Simona. Simona se po účasti v reality show, jež jí přiřadila ženicha, kterého nikdy neviděla, rozhodla odejít ze zaměstnání a začala pracovat sama na sebe. A bylo to její nejlepší rozhodnutí. Uvědomila si, že by kromě marketingu chtěla dělat i něco jiného. Baví ji to před kamerou a udělala si moderátorský kurz, díky kterému se nepřímo dostala do KISS rádia. Tam je jejím hlavním úkolem správa sociálních sítí a dále dostala šanci i za mikrofonem, kde vysílá jednou týdně v nočních juboxech. Na jaká jídla se mohou hosté těšit? Na talíři se jim objeví:
1) chicken strips with green salad,
2) pumpkin soup,
3) chicken tacos,
4) brownies with s´mores.

Úterní večer bude patřit Petrovi. Věnoval se profesionálně travesty show. Nyní je majitelem pánské kosmetické firmy a vlastní salon, kde dělá kosmetiku. Žije s přítelem. Hodně času věnuje své práci. Tuto nabídku přijal, protože je velkým fanouškem pořadu a chtěl si to vždy vyzkoušet. Těší se, že bude mít možnost zjistit, jak vše funguje a jak probíhá natáčení tohoto pořadu. Pokud by vyhrál, tak by část věnoval nadaci „Šťastná hvězda“ a ostatní by dal na vybavení bytu.  Jak jeho menu zaujme hosty? To se dozvíte z reakcí už v úterý. A co se na talířích objeví?
1) Lehce italský předkrm s domácím pečivem podle M.,
2) domácí cibulová polévka podle V.,
3) špíz s chimichurri omáčkou a přílohou podle P. K.,
4) štrúdl s vanilkou a vaječným koňakem podle M.

Středeční hostitelka Věra má ráda zdravou kuchyni. Samozřejmě si chce jít tentokrát za výhrou. Pokud by vyhrála, tak by podpořila malé hokejisty HC SLAVIA, kde hraje její vnouček Samík (výroba kartiček a plakátů pro další rok). Překvapení by dala i pod talíře ostatním soutěžícím a dál se uvidí. Ráda by si splnila sen a koupila by si DJ konzoli Pionnerr, aby byla soběstačná – jedna na ni čeká ve skladu, tak se bude modlit, že to vyjde. Jako zábavu si připraví hosta Michala Hejce – houslistu a bude mít DJ pult na terase a hosté si to mohou zkusit. Toto menu si vybrala jako své cestovatelské a věří, že se její hosté dobře najedí. Co připraví svým soupeřům a jak jim bude chutnat? Podávat se bude:
1) barevné zdravé překvapení,
2) babiččina polévka,
3) fondue bourguignonne a domácí omáčky,
4) roládka Helenky Vondráčkové a příloha.

Ve čtvrtek předvede, co v kuchyni dovede, Julian. Pracuje jako specialista komunikace a je také zpěvák a skladatel. Je šťastně zadaný. Vede veselý, klidný život a doufá, že to tak zůstane. Nabídku přijal, protože je to pro něj výzva. Nikomu nikdy nevařil a tohle vše bere jako příležitost se něco naučit. Je pro každou srandu. Očekává, že se mu doma přestanou smát, když bude v kuchyni. Pokud by vyhrál, tak by peníze věnoval na dobročinné účely. Ve volném čase se věnuje hudbě. Rád jezdí na snowboardu a na in-line bruslích. Miluje výlety, hlavně na Sněžku, kde je několikrát za rok. Sám o sobě tvrdí, že je pohodář a provokatér. Má rád hlavně klid, ten je dle něj k nezaplacení. Jak bude chutnat jeho menu? Podávat se bude:
1) střela z 90´,
2) český unikát,
3) 90´bomba,
4) pohár vítězů.

Jako poslední soutěžící tohoto týdne se představí Karel. Pracoval jako trenér FK Viktoria Žižkov (kondiční trenér), AC Sparta Praha Futsal (kondiční trenér), Florbal Chodov (kondiční trenér) a u České reprezentace žen pozemního hokeje. Nyní je kondiční specialista a osobní trenér.  Jeho život je skvělý od roku 2019, kdy se mu narodil syn Kubík. Poté se mu v roce 2022 narodila ještě dcera Emička. V roce 2023 si vzal dle vlastních slov nejlepší ženskou na světě – Lenku. Nejdřív to celé přihlášení bral jako vtípek, ale postupem času nabídku přijal, a jelikož je hodně soutěživý, tak jde bojovat. Toto menu si vybral, protože doma vaří jen jeho žena, a on chce ukázat, že také umí vařit, a nejen všechno sníst. A také si menu vybral proto, že jeho děti milují všechny ingredience, ze kterých bude vařit. Podávat se bude:
1) pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů na čerstvém chlebu,
2) polévka z červené řepy a fenyklu,
3) trenérův monstrózní flák hovězího masa na šťouchaných brambůrkách,
4) nejlepší palačinky na světě.

Tento týden v Prostřeno! uvidíte vycpaná zvířátka a zajímavou zábavu

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty