Kuře pečené na motýlka s karamelizovanou cibulí a hořčicí
Zdroj: S vášní pro jídlo
Zdroj:
S vášní pro jídlo
Moje hodnocení
5x
Už jste slyšeli o úpravě kuřete na motýlka? V takovém případě se odstraní celá páteř, kuře se rozplácne na plocho a peče se klasicky v troubě. Díky tomu se ale upeče rychleji, takže si víkendový oběd vychutnáte bez zdlouhavého postávání u trouby. Jako přílohu můžete zvolit šťouchané brambory třeba se špenátem nebo mangoldem.
S vášní pro jídlo je inspirativní foodblog, který píše Kaya Kounová Roubíčková.
Dobré jídlo je její velkou vášní, takže není náhoda, že čas ji přivedl k psaní právě o něm. Velmi ráda připravuje jídla nenáročná, zato s maximálně vyladěnými chutěmi.
Na stránkách blogu svasniprojidlo.cz se s vámi dělí o to nejlepší, co v kuchyni vytvořila. Najdete zde rozmanitou kuchyni z celého světapřipravenou se špetkou hravosti a hlavně s vášní!