Chleba ve vajíčku aneb nejrychlejší večeře z (před)včerejšího chleba
Zdroj: Vaříme beze zbytku
Chleba ve vajíčku aneb nejrychlejší večeře z (před)včerejšího chleba
Zdroj:
Vaříme beze zbytku
Člověk se vyvařuje se všelijakými specialitami a pak má největší ohlas jídlo z 5 surovin a komplet přípravou do 10 minut. Kdyby chleby ve vajíčku nezmizely asi tak minutu po jejich vyfocení, mohli jsme váhat, jestli sem takhle jednoduchý recept vůbec dávat. Když ony ty topinky se sýrem a hořčicí jsou ale vážně strašně dobré!
Postup přípravy
-
Vejce prošlehejte s najemno nastrouhaným sýrem, hořčicí, trochou soli a čerstvě mletým pepřem.
-
Na pánvi rozehřejte pár lžic másla, chleby ve vajíčku z obou stran omočte a smažte dozlatova.
-
Podávejte je jen tak nebo pro lepší pocit s čerstvou zeleninou, pažitkou, cibulí (ta je boží, i když trochu nepraktická třeba k snídani) či kyselými okurkami.
Chleba ve vajíčku aneb nejrychlejší večeře z (před)včerejšího chleba
Zdroj: Vaříme beze zbytku
Chleba ve vajíčku aneb nejrychlejší večeře z (před)včerejšího chleba
Zdroj:
Vaříme beze zbytku