Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Cibulačkové kuře

do 1 hodiny
Cibulačkové kuře
Cibulačkové kuře Autor: S vášní pro jídlo
Milujete francouzskou cibulačku? Chuť a vůni karamelizované cibulky můžete skvěle propojit s pečeným kuřetem. Určitě stojí za vyzkoušení a jako přílohu zkuste nejlíp šťouchané brambory.
Reklama

Článek

Kuře pečené v mléce Foto:

25 nejlepších receptů na kuře

Ne nadarmo vycházejí kuchařky kuře 100x jinak, kuřecí maso je chuťově velmi neutrální, takže se dá kombinovat s různými ingrediencemi, a navíc je jeho příprava jednoduchá...
Reklama

Postup

  1. Cibule očistěte a nakrájejte na tenká půlkolečka.
  2. Na másle za stálého míchání nechte cibule opéct dozlatova, což trvá asi 10 minut.
  3. Na dno zapékací mísy rozložte opečenou cibulku, kterou promíchejte s dijonskou hořčicí a bílým vínem. Na ni položte kuře, které posypte nasekaným tymiánem, poklaďte kousky másla a vše osolte.
  4. Zapékací mísu přikryjte a dejte péct do trouby předehřáté na 180 °C asi na 30 minut, potom odklopte víko a dopékejte dozlatova dalších asi 30 minut, kdy kuře čas od času polijte tekutinou na dně mísy.
Reklama

S vášní pro jídlo Foto: S vášní pro jídlo

S vášní pro jídlo je inspirativní foodblog, který píše Kaya Kounová Roubíčková.

Dobré jídlo je její velkou vášní, takže není náhoda, že čas ji přivedl k psaní právě o něm. Velmi ráda připravuje jídla nenáročná, zato s maximálně vyladěnými chutěmi.

Na stránkách blogu svasniprojidlo.cz se s vámi dělí o to nejlepší, co v kuchyni vytvořila. Najdete zde rozmanitou kuchyni z celého světa připravenou se špetkou hravosti a hlavně s vášní!

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama