Brambory na loupačku s ochuceným sýrem cottage a uzenou makrelou
Zdroj: Klára Michalová
Brambory na loupačku s ochuceným sýrem cottage a uzenou makrelou
Zdroj:
Klára Michalová
Pokud hledáte tipy na rychlé a jednoduché recepty, pak pro vás máme jeden zaručený tip! Brambory na loupačku jsou vždy dobrý nápad. Zkuste je podávat s lehkým sýrem cottage ochuceným jarními bylinkami a navrch natrhejte maso z uzené makrely.
Postup přípravy
-
V osolené vodě uvařte celé neoloupané, ale dobře omyté brambroy doměkka.
-
V misce smíchejte sýr cottage, nastrouhanou citronovou kůru, citronovou šťávu, sůl a pepř a nakonec vmíchejte nasekané bylinky nebo jarní cibulku.
-
Brambory rozkrojte, nandejte na talíře, navrch dejte ochucený cottage sýr a vše poklaďte kousky obrané uzené makrely (předem opatrně vyberte z masa kosti).
Brambory na loupačku s ochuceným sýrem cottage a uzenou makrelou 2
Zdroj: Klára Michalová
Brambory na loupačku s ochuceným sýrem cottage a uzenou makrelou 2
Zdroj:
Klára Michalová