Brambory na loupačku s ochuceným sýrem cottage a uzenou makrelou

Moje hodnocení
10x

Pokud hledáte tipy na rychlé a jednoduché recepty, pak pro vás máme jeden zaručený tip! Brambory na loupačku jsou vždy dobrý nápad. Zkuste je podávat s lehkým sýrem cottage ochuceným jarními bylinkami a navrch natrhejte maso z uzené makrely.

2 porce
30 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. V osolené vodě uvařte celé neoloupané, ale dobře omyté brambroy doměkka.
  2. V misce smíchejte sýr cottage, nastrouhanou citronovou kůru, citronovou šťávu, sůl a pepř a nakonec vmíchejte nasekané bylinky nebo jarní cibulku.
  3. Brambory rozkrojte, nandejte na talíře, navrch dejte ochucený cottage sýr a vše poklaďte kousky obrané uzené makrely (předem opatrně vyberte z masa kosti).

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

S Klárou v kuchyni

Klára Michalová S Klárou v kuchyni

Jsem sběratelka chutí! Sbírám chutě, zážitky, novinky, triky, místa i recepty :) A o ty nejlepší se s vámi ráda podělím!

Chcete vědět, kam chodí šéfredaktorka Prima FRESH na obědy, co vaří rodině k večeři a co mlsá u televize? Kde nejradši nakupuje a co nového objevila? Nakoukněte pod pokličku...

Ráda se s vámi podělím o moje oblíbená rychlá jídla, recepty na husté polévky, pomazánky i milovaná jídla z jednoho hrnce či pekáče. Na mém osobním instagramovém účtu @sklarouvkuchyni najdete inspiraci a snad i zábavu. Protože jídlo je radost :)))


Přečtěte si také

Recepty