zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Zapečené chlebíčky s jablkem a sýrem camembert
Autor: Coolinářka Zapečené chlebíčky s jablkem a sýrem camembert

Zapečené chlebíčky s jablkem a sýrem camembert

Hodnoceno: 4x
Křupavé topinky si získaly naše srdce už dávno. Baví nás jejich pestrost a především snadná příprava. Můžete si je připravit se zeleninou, houbami, s masovou směsí i dalšími surovinami. A nebo se hodí i na zapékání jako třeba tyto chlebíčky s jablkem, sýrem a slaninou.
do 30 minut

reklama

Postup

  1. Bagetu nakrájejte na plátky, které potřete velmi slabou vrstvou sádla a osolte je.
  2. Sádlo zde hraje velmi důležitou roli a dává receptu tu správnou chuť.
  3. Jablíčka zbavte jádřince, neloupejte je a nakrájejte na měsíčky (asi 1,5 cm)
  4. Na každou bagetku dejte asi tři kousky jablíčka, na ně položte kousek sýru a navrch dejte 1 až 2 plátky slaniny.
  5. Tousty dejte péct na plechu na 180 °C, dokud anglická slanina nezačne zlátnout.
Zapečené chlebíčky s jablkem a sýrem camembert
Autor: Coolinářka Zapečené chlebíčky s jablkem a sýrem camembert

reklama

Coolinářka
Svatava Vašková

Autorka foodblogu Coolinářka a autorka kuchařek Coolinářka testováno na rodině a Vánoční kuchařka pro kluky a holky ve svých receptech inspiruje je každodennímu vaření z kvalitních, běžně dostupných surovin.

V nové knize Tak chutná hygge nabízí více než 70 tipů na pohodové večeře.

Na jejím blogu najdete široké spektrum receptů: od typů na snídaně, polévky, masitá i zeleninová hlavní jídla, až po jednoduché recepty.

Knížky můžete sehnat ve všech knihkupectvích nebo si je objednat například ZDE.