Zapečené chlebíčky s jablkem a sýrem camembert
Zdroj: Coolinářka
Zapečené chlebíčky s jablkem a sýrem camembert
Zdroj:
Coolinářka
Křupavé topinky si získaly naše srdce už dávno. Baví nás jejich pestrost a především snadná příprava. Můžete si je připravit se zeleninou, houbami, s masovou směsí i dalšími surovinami. A nebo se hodí i na zapékání jako třeba tyto chlebíčky s jablkem, sýrem a slaninou.
Postup přípravy
-
Bagetu nakrájejte na plátky, které potřete velmi slabou vrstvou sádla a osolte je.
-
Sádlo zde hraje velmi důležitou roli a dává receptu tu správnou chuť.
-
Jablíčka zbavte jádřince, neloupejte je a nakrájejte na měsíčky (asi 1,5 cm)
-
Na každou bagetku dejte asi tři kousky jablíčka, na ně položte kousek sýru a navrch dejte 1 až 2 plátky slaniny.
-
Tousty dejte péct na plechu na 180 °C, dokud anglická slanina nezačne zlátnout.
Zapečené chlebíčky s jablkem a sýrem camembert 1
Zdroj: Coolinářka
Zapečené chlebíčky s jablkem a sýrem camembert 1
Zdroj:
Coolinářka