Coolinářka

Zapečené chlebíčky s jablkem a sýrem camembert

Moje hodnocení
14x

Křupavé topinky si získaly naše srdce už dávno. Baví nás jejich pestrost a především snadná příprava. Můžete si je připravit se zeleninou, houbami, s masovou směsí i dalšími surovinami. A nebo se hodí i na zapékání jako třeba tyto chlebíčky s jablkem, sýrem a slaninou.

1 porce
30 minut
česká

Suroviny

Postup přípravy

  1. Bagetu nakrájejte na plátky, které potřete velmi slabou vrstvou sádla a osolte je.
  2. Sádlo zde hraje velmi důležitou roli a dává receptu tu správnou chuť.
  3. Jablíčka zbavte jádřince, neloupejte je a nakrájejte na měsíčky (asi 1,5 cm)
  4. Na každou bagetku dejte asi tři kousky jablíčka, na ně položte kousek sýru a navrch dejte 1 až 2 plátky slaniny.
  5. Tousty dejte péct na plechu na 180 °C, dokud anglická slanina nezačne zlátnout.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Coolinářka


Přečtěte si také

Recepty