zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Pstruh plněný kuskusovo-špenátovou nádivkou
Autor: archiv Gurmet Pstruh plněný kuskusovo-špenátovou nádivkou

Pstruh plněný kuskusovo-špenátovou nádivkou

Hodnoceno: 1x
Díky nádivce už nemusíte k rybě připravovat přílohu. Naplnit můžete i lína, který je podobně jako pstruh masitý a nemá příliš kostí.
do 1 hodiny
4 porce

reklama

Suroviny (4 porce)

Postup

  1. Díky nádivce už nemusíte k rybě připravovat přílohu. Naplnit můžete i lína, který je podobně jako pstruh masitý a nemá příliš kostí. Troubu rozehřejte na 180 °C. Pstruhy uvnitř i zvenku osolte a lehce opepřete.
  2. Připravte si nádivku. Kuskus nasypte do misky a zalijte půl hrnkem vroucí vody. Překryjte a nechte asi 5 minut tekutinu vsáknout. Špenát jemně nasekejte a vmíchejte do kuskusu, přidejte citronovou štávu, nasekaný tymián a osolte.
  3. Brišní dutiny pstruhu naplňte nádivkou a ryby naskládejte do pekáčku. Ke každé přidejte lžíci másla. Vložte do trouby a pečte asi 20 minut.

Pstruh plněný kuskusovo-špenátovou nádivkou Foto: archiv Gurmet

Pstruh plněný kuskusovo-špenátovou nádivkou Foto: archiv Gurmet

Pstruh plněný kuskusovo-špenátovou nádivkou, Foto: archiv Gurmet

reklama

Související témata: pstruh , kuskus , Hlavní jídla