návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím

Propadlá pudinková buchta s jahodami

do 1 hodiny
Propadlá pudinková buchta s jahodami
Autor: V kuchyni vždy otevřeno Propadlá pudinková buchta s jahodami
Pokud hledáte dezert k vaší odpolední kávě, právě jste ho našli. Tato pudinková buchta je krásně vláčná a rozhodně není složitá! :)
Reklama
Reklama

Postup

  1. Všechny ingredience kromě kakaa vymíchejte v hladké těsto. Pudink uvařte dohusta.
  2. Opatrně do těsta vmíchejte sníh a rozdělte na poloviny. Do jedné vmíchejte kakao.
  3. Světlé těsto vylijte na papírem vyložený vyšší plech a tmavé těsto na něj lžící nepravidelně poházejte. Totéž udělejte i s horkým pudinkem.
  4. Jahody také rozprostřete po celém plechu. Dejte péct do trouby vyhřáté na 180 °C přibližně na 40 minut. Poté vyjměte a nechte zcela vychladnout.
  5. Smetanu se ztužovačem a vanilkovým cukrem vyšlehejte dotuha a smíchejte se zakysanými smetanami. Potřete celý povrch buchty a posypte kakaem.
Reklama

V kuchyni vždy otevřeno Foto: V kuchyni vždy otevřeno

Food blog V kuchyni vždy otevřeno vznikl v únoru 2014 a od té doby ho Andrea Motlíková plní recepty, které by měly být inspirací pro každého, kdo doma vaří pro svou rodinu, stejně jako autorka blogu.

V obsahu webu najdete především širokou nabídku rychlých večeří z české i světové kuchyně, předkrmy, polévky, ale i oblíbené moučníky nebo třeba recepty na domácí sirupy. Andrea používá hlavně sezonní a dostupné suroviny, spoustu z nich si pěstuje i na své zahradě.

Jak Andrea sama říká: „Na vaření mě baví to, že je to velice kreativní činnost. Někdo rád maluje, jiný háčkuje, prostě každý si najde to svoje naplnění v něčem jiném. A tahle moje záliba je myslím ku prospěchu i celé širší rodiny a doufám, že i ku prospěchu čtenářů mého blogu.“

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama