Najděte si recept
Na co máte chuť?

Losos s křupavou krustou
Tohle jídlo funguje opravdu skvěle, když místo petržele vmícháte do strouhanky lžíci pesta.
do 30 minut
4 porce
Suroviny (4 porce)
- filet z lososa 4 ks
Na krustu:
- čerstvá strouhanka z bílého pečiva 30 g
- čerstvá petrželka, nasekaná 2–3 lžíce
- čerstvě nastrouhaný parmezán 2 lžíce
- Olivový olej 2 lžíce
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
Postup
- Rozehřejte troubu na 190 °C, u plynové na stupeň 5. Na pečicí papír položte filety z lososa.
- Smíchejte dohromady všechny ingredience na krustu, dochuťte solí a čerstvě namletým černým pepřem a vetřete na vršek lososa.
- Pečte lososa 15–20 minut, nebo dokud nemá krusta nazlátlou barvu. Hned podávejte s novými bramborami a zelenými hrachovými lusky.